Η πιο «πλήρης» μούσα του Armani

Η πιο «πλήρης» μούσα του Armani

Η νικήτρια των φετινών Χρυσών Σφαιρών, Κέιτ Μπλάνσετ, είναι και Πρέσβειρα του οίκου Armani για το νέο του άρωμα «Si».

Η μεγάλη ηθοποιός παρέλαβε την Κυριακή το βράδυ στις 12 Ιανουαρίου στο Beverly Hilton Hotel, τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν.

Απαστράπτουσα μέσα σε μια δημιουργία από μαύρη δαντέλα και τούλι της σειράς Armani Prive, πραγματικά ξεχώριζε με την εύθραυστη πλην στιβαρή ομορφιά της. Τι άλλο θα μπορούσε να φοράει βέβαια σε αυτή την μεγαλειώδη εκδήλωση. Η Κέιτ Μπλάνσετ πλέον συνεργάζεται με τον Armani, όντας όχι μόνο πρέσβειρα για το νέο του άρωμα, το «Si» αλλά και μούσα του, κατά έναν τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Η Kirsten Dunst σε ρόλο πρέσβειρας της L’Oréal

«Η Μπλάνσετ λέει για τον Αρμάνι: «Πρωτογνώρισα τον Armani –σε μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου- όταν είχα προταθεί για Όσκαρ για την ταινία «Aviator». Νομίζω ήταν το 2006. Αλλά η αισθητική σχέση μου με τον Αρμάνι ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Ήμουν έφηβη όταν λαχταρούσα όλα αυτά τα καλοραμμένα κοστούμια του. Όταν τελείωσα την δραματική σχολή, με τα πρώτα χρήματα που κέρδισα αγόρασα ένα κοστούμι Armani, το οποίο φοράω ακόμα! Γιατί πιστεύω αυτό που με συνδέει με τον Giorgio Armani, με τον κόσμο του Armani στην πραγματικότητα είναι η διαχρονικότητα. Νομίζω ότι πάντα θα με γοητεύει η χάρη, η απλότητα και η διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει ότι φέρει την υπογραφή Armani», λέει για την γνωριμία τους και συνεχίζει σχολιάζοντας ή να πούμε καλύτερα φιλοσοφώντας το γεγονός ότι είναι μούσα του μεγάλου σχεδιαστή:

«Συχνά αναρωτιέμαι αν ο κ. Αρμάνι μου ζήτησε να είμαι η πρέσβειρα του νέου αρώματος «Si» επειδή η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη και ολοκληρωμένη. Ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο πλήρης. Είμαι μητέρα, σύζυγος, πολύ παθιασμένη με την καριέρα μου, αλλά και με τα παιδιά μου και τις φιλίες μου. Για εμένα αυτό το άρωμα έχει να κάνει με το να λες «ναι» στη ζωή. Είναι απίστευτα θετικό απέναντι σε όλες τις πτυχές της γυναικείας ζωής. Ξέρετε για ποιες πτυχές μιλάω, για εκείνες που μπορεί ενίοτε να γίνουν επικίνδυνες ή άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και για εκείνες που είναι μυστικές, αισθησιακές και προσωπικές», ολοκληρώνει για να πάρει τα ηνία στις τρομερές περιγραφές ο μαέστρο του σχεδιασμού και να δηλώσει τα παρακάτω για την Κέιτ Μπλάνσετ:

«Θαυμάζω τις ερμηνείες της σε τόσες πολλές ταινίες. Μου αρέσει το βλέμμα της που είναι ταυτόχρονα ψυχρό αλλά και τρυφερό και το μοντέρνο πρόσωπό της με τις μοναδικές γραμμές. Μου αρέσει ακόμα ο τρόπος που κινείται και περπατά τόσο κομψά και φυσικά. Πιστεύω ότι είναι η ιδανική γυναίκα για να ενσαρκώσει την πολυπλοκότητα και την μοναδικότητα ενός διαφορετικού αρώματος, ενός αρώματος έντονου, γλυκού αλλά και ανάλαφρου την ίδια στιγμή»

Απ’ ότι φαίνεται αυτοί οι δυο εκτιμούν απεριόριστα ο ένας τον άλλο. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά, κι εμάς δεν μας πέφτει λόγος γιατί οι λόγοι είναι προφανείς…