Η Kirsten Dunst σε ρόλο πρέσβειρας της L’Oréal

Η Kirsten Dunst σε ρόλο πρέσβειρας της L’Oréal

Το μικρό βαμπίρ μεγάλωσε και έγινε, εκτός από ταλαντούχα, εξαιρετική ηθοποιός και μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Η βραβευμένη ως καλύτερη ηθοποιός στο Φεστιβάλ Καννών το 2011 για τη συγκλονιστική της ερμηνεία στην ταινία «Melancholia», Kirsten Dunst αναλαμβάνει το ρόλο της πρώτης πρέσβειρας του παγκόσμιου κολοσσού L’Oréal Professionnel.

Η Kirsten Dunst γεννημένη στην Αμερική, με γερμανικές ρίζες, χαρακτηρίζεται για την φυσική της ομορφιά και το μοναδικό της στιλ. Οι περισσότεροι την θυμόμαστε από την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Interview with the Vampire», όπου υποδύθηκε ένα χαριτωμένο  βαμπίρ που έκλεψε την καρδιά του Μπραντ Πιτ.

Αν όχι από εκεί, σίγουρα την προσέξαμε στην τριλογία «Spider-Man» όπου υποδύθηκε την Μέρι Τζέιν Γουάτσον. Η Κίρστεν Ντανστ έχει μια τρομερή ευκολία να μεταλλάσσει τον εαυτό της ανάλογα με τις ανάγκες του ρόλου και να δημιουργεί μια πραγματική σύνδεση με τους εκάστοτε παρτενέρ της.

Διαβάστε ακόμη: Η Victoria’s secret συναντά την τρισδιάστατη εκτύπωση

Και ίσως είναι αυτός ο λόγος που επιλέχθηκε από την L’Oréal Professionnel: Είναι ανοιχτή στις αλλαγές. Θα κάνει το χρώμα των μαλλιών της από κόκκινο σε ξανθό, από ίσιο σοφιστικέ σε άγριο και απείθαρχο… είναι έτοιμη να κάνει άφοβα ό, τι χρειαστεί και έχει πάθος για την μόδα, τα trends αλλά και το στιλ.

Όπως και να χει από την στιγμή που είναι πλέον η νέα Πρέσβειρα της L’ Oreal Professionnel θα τη βλέπουμε σε κάθε γωνιά του πλανήτη να εκπροσωπεί προϊόντα της εταιρίας. Θα τη δούμε βέβαια και στην επόμενη ταινία που πρωταγωνιστεί. Μιλάμε για το θρίλερ «The Two Faces of January» του Hossein Amini που θα προβληθεί φέτος.

Αυτά είναι λοιπόν. Η Kirsten Dunst. Από μικρό βαμπίρ σε μούσα της Σοφία Κόππολα, σε βραβευμένη ηθοποιό, σε Πρέσβειρα της L’ Oreal Professionnel και σε «σούπερ γκερλ» που έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 50 ταινίες ήδη. Και εις ανώτερα.