Ποιος έκλεψε τη στολή του Iron Man;

Ποιος έκλεψε τη στολή του Iron Man;
epa05255856 A visitor takes a picture of an Iron Man figure in the exhibition 'Marvel Avengers Station' at the Defense Esplanade in Paris, France, 12 April 2016. The exhibition runs from 15 April to 25 September. EPA/JEREMY LEMPIN

Η αστυνομία του Λος Άντζελες αναζητεί τον κλέφτη που «ξάφρισε» την πανοπλία της κινηματογραφικής ταινίας.

 

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έκανε γνωστό ότι η πανοπλία που φορούσε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδυόμενος τον ήρωα της Marvel “Iron Man” στην πρώτη ταινία της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς το 2008 εξαφανίστηκε από την αποθήκη όπου φυλασσόταν.

Οι ιδιοκτήτες της αποθήκης ειδοποίησαν την αστυνομία και είπαν ότι πιστεύουν πως η πανοπλία του φορούσε ο Τόνι Σταρκ, ο επιχειρηματίας που μεταμορφώνεται σε σιδερένιο άνδρα, εκλάπη μεταξύ Φεβρουαρίου και 25ης Απριλίου από τους χώρους αποθήκευσης αξεσουάρ του κινηματογράφου που διατηρούν στο προάστιο Πακόιμα του Λος ‘Αντζελες.

Η αστυνομία βεβαιώνει ότι αυτή η “ασυνήθιστη” κλοπή εξετάζεται ως “προτεραιότητα” αλλά ότι οι ερευνητές δεν έχουν κανένα στοιχείο επί του παρόντος για να εντοπίσουν την πανοπλία, η αξία της οποίας εκτιμάται στα 325.000 δολάρια (274.000 ευρώ).

Ο πρώτος “Iron Man”, διασκευή κόμικς της Marvel στη μεγάλη οθόνη, είχε παγκόσμιες εισπράξεις ύψους 585 εκατομμυρίων δολαρίων και η σειρά με τους σούπερ-ήρωες “Avengers” των οποίων ο Τόνι Σταρκ είναι ένας από τους αρχηγούς, έχει αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία από τις πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως.