Πλήρες συμμετοχών το Google Launchpad της Αθήνας

Πλήρες συμμετοχών το Google Launchpad της Αθήνας
Photo: REUTERS

Συμπληρώθηκαν ήδη οι συμμετοχές για το δωρεάν τετραήμερο σεμινάριο των startups.

Το τεράστιο ενδιαφέρον της ελληνικής startup και προγραμματιστικής κοινότητας σε εκδηλώσεις που προάγουν την επιχειρηματικότητα και τις νέες ιδέες φάνηκε στην αστραπιαία ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Google για την αθηναϊκή έκδοση του κύκλου σεμιναρίων Google Launchpad. Οι συμμετοχές «έκλεισαν» μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση της πρόσκλησης.

Τα Google Launchpad διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο και σε αυτά προσκαλούνται developers και νέοι επιχειρηματίες τεχνολογικών startups να μοιραστούν ιδέες και τεχνικές δεξιότητες και να σχηματίσουν ομάδες που θα αξιολογηθούν από πάνελ ειδικών αφού πρώτα λάβουν συμβουλές και καθοδήγηση από μέντορες.

Διαβάστε ακόμη: Όταν ο καθηγητής εργάζεται στην Google…

Στο τέλος της τετραήμερης διαδικασίας αναδεικνύονται οι καλύτερες ιδέες οι οποίες θα λάβουν περαιτέρω υποστήριξη μέχρι την υλοποίησή τους.

Εργαζόμενοι της Google και ομιλητές από τη διεθνή κοινότητα των developers θα βρίσκονται στην Αθήνα για να παρέχουν καθοδήγηση και να κάνουν σύντομες παρουσιάσεις στα βασικά εργαλεία που θα βοηθήσουν τις ιδέες σας να μεγαλώσουν.

Το Google Launchpad θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αθήνας (πρώην Εθνικό Ωδείο), από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και οι συμμετοχές έχουν ήδη κλείσει.