Πώς υποδέχτηκε το άνοιγμα καταστημάτων μετά την καραντίνα η «Κωτσόβολος»

Πώς υποδέχτηκε το άνοιγμα καταστημάτων μετά την καραντίνα η «Κωτσόβολος»
Η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα μέτρα προστασίας εργαζόμενων κα καταναλωτών.

«Η επιστροφή στην καθημερινότητα απαιτεί και την προσαρμογή μας στις νέες συνθήκες και στα νέα δεδομένα» αναφέρει η εταιρεία Κωτσόβολος σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι, μετά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, τέθηκε σε πρώτο πλάνο η προστασία τόσο των υπαλλήλων της, όσο και των καταναλωτών.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, από τις 4 Μαΐου, τα καταστήματα της εταιρείας εξυπηρετούν ξανά το κοινό για προϊόντα τεχνολογίας, όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα περιφερειακά τους, εκτυπωτές και αναλώσιμα, ενώ από τις 11 Μαΐου, για το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών, όπως οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, τηλεοράσεις. Παράλληλα, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210-2899999) είναι στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού.

«Στο ίδιο πλαίσιο, η Κωτσόβολος συνεχίζει και σε αυτήν τη νέα εποχή που επιτρέπει την έναρξη των καταστημάτων λιανικής, μένοντας πιστή στις οδηγίες που έχουν ορίσει οι αρμόδιες αρχές. Όλα τα καταστήματά της έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα προϊόντα απολύμανσης, η είσοδος σε αυτά γίνεται με βάση τους κανονισμούς, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, καθώς και τα μέτρα καθαριότητας και αποφυγής επαφών στις συναλλαγές.

Επίσης, τουλάχιστον το 70% των εργαζομένων της σε υποστηρικτικές υπηρεσίες δουλεύει με τηλε-εργασία.

Μέρος της καθημερινότητας της Κωτσόβολος εξακολουθούν να αποτελούν οι ανέπαφες παραδόσεις. Ο στόλος της εταιρείας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τα εμπορεύματα, απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα» τονίζεται στην ανακοίνωση.