Πώς να διαλέξετε μια κομψή και μοδάτη τσάντα για business meetings;

Πώς να διαλέξετε μια κομψή και μοδάτη τσάντα για business meetings;
Young businesswoman sitting on stairs using laptop
Αναζητώντας τις πιο κομψές και μοδάτες τσάντες που θα σας συνοδεύουν άψογα σε επαγγελματικά meetings και δείπνα, σε πρωτότυπους συνδυασμούς με στυλ.

Ποιο είδος γυναικείας τσάντας ταιριάζει περισσότερο με ένα business casual look;

Η επιλογή μιας γυναικείας τσάντας για έναν συγκεκριμένο σκοπό δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ψάχνοντας και βλέποντας τις επιλογές που έχουμε, μπερδευόμαστε από τον μεγάλο αριθμό και όλα μας φαίνονται βουνό. Αν όμως εστιάσουμε στα ειδικά χαρακτηριστικά που θέλουμε εμείς η καινούργια μας τσάντα να έχει, τότε τα πράγματα και η τελική επιλογή θα γίνει πολύ πιο εύκολα.

Αν όμως ούτε αυτό θα σας βοηθήσει πραγματικά, τότε επικεντρωθείτε στα brands που σας ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση όμως που είστε αδαής αναφορικά με τις επωνυμίες και την μόδα, καλό θα ήταν να εστιάσετε στις Pinko τσάντες. Αν ψάξετε προσφορά Pinko τσάντες, είναι σίγουρο ότι οι επιλογές θα σας εκπλήξουν. Τα αμέτρητα σχέδια και οι κατηγορίες στις γυναικείες τσάντες, θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε πιο καθαρά με τι θα φορούσατε μια γυναικεία τσάντα Pinko, αν δηλαδή θα ταίριαζε περισσότερο σε βραδινές περιστάσεις, αν θα ταίριαζε για βόλτα με φίλους ή αν θα μπορούσατε να την κρατήσετε σε επαγγελματικά δείπνα για σκοπούς τις δουλειάς σας. Όσον αφορά την τελευταία επιλογή, καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε σε μαύρες κλασικές τσάντες μεσαίου μεγέθους που μπορούν να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα για το κλείσιμο μιας συμφωνίας, αλλά είναι και αισθητικά άψογες εφόσον είναι μια κλασική επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η μαύρη κλασική μεσαίου μεγέθους τσάντα θεωρείται μια κλασική επιλογή για ένα business casual outfit;

Το μαύρο σαν χρώμα ήταν πάντα ο βασιλιάς της μόδας είτε βρισκόταν σε ρούχα, είτε σε παπούτσια, είτε σε αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο είναι ένα πολύ αρχοντικό χρώμα που δεν θα έχουμε κανένα συνδυαστικό πρόβλημα, εφόσον όλα τα υπόλοιπα χρώματα ταιριάζουν μαζί του. Μία από τις πιο κλασικές επιλογές σε μαύρο αξεσουάρ είναι οι τσάντες.

Οι Pinko τσάντες και οι Calvin Klein, είναι αυτές που χρησιμοποιούν το μαύρο χρώμα κατά κόρον και δημιουργούν τσάντες που μπορούν να σαγηνεύσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές σε θέματα αισθητικής και μόδας. Είναι δύο brands με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μόδας και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τις κατατάσσει στις πιο υψηλές θέσεις αναφορικά με την ζήτηση σε μαύρα γυναικεία τσάντα. Είναι σίγουρα ένα αβίαστα κομψό χρώμα που η πολύπλευρη φύση του επιτρέπει σε όποια γυναίκα την κρατάει να μπορέσει να την συνδυάσει με οτιδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Μια μαύρη λοιπόν δερμάτινη τσάντα είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε τσάντα εφόσον είναι ότι πιο κομψό κυκλοφορεί στην αγορά και ότι πιο εύχρηστο. Επενδύστε σε μια τέτοια τσάντα και θα λύσετε το πρόβλημα όταν δεν θα ξέρετε τι τσάντα να κρατήσετε, μια για πάντα.

On a business mission. Closeup shot of a businesswoman walking with her handbag in the city

Ποια είναι τα παπούτσια που ταιριάζουν περισσότερο με μαύρες κλασικές τσάντες για επαγγελματικές συναντήσεις;

Αν σκέφτεστε για τα γυναικεία μοκασίνια με τακούνι ή πλατφόρμα – Ποιο να διαλέξετε, είναι σίγουρα μια αρκετά δύσκολη επιλογή. Αν όμως γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένη στον τρόπο που θα ψάξετε και αν είστε πιο συγκεκριμένη στα χαρακτηριστικά που θέλετε να έχουν τότε η επιλογή σας θα γίνει αρκετά πιο εύκολη. Μια άλλη καλή λύση για να σας λυθεί κάθε απορία σχετικά με τα αν θα αγοράσετε μοκασίνια με τακούνι ή όχι είναι να σκεφτείτε την τσάντα με την οποία θα τα συνδυάσετε. Αν επιλέξτε μοκασίνια χωρίς τακούνι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ταιριάζουν περισσότερο με μαύρες backpacks που μπορούν να φορεθούν στην δουλειά αλλά και για έναν χαλαρό καφέ. Αν όμως επιλέξετε μοκασίνια με τακούνι, καλό θα ήταν να σκεφτείτε αν έχετε μια μαύρη μεσαίου μεγέθους τσάντα τύπου φάκελος που θα μπορούσατε να κρατούσατε σε λίγο επίσημες περιστάσεις όπως ένα επαγγελματικό δείπνο ή μια επαγγελματική συνάντηση. Σκεφτείτε πριν προβείτε στην τελική σας αγορά και είναι σίγουρο ότι θα πάρετε την καλύτερη απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: