Πόσα χρήματα βγάζουν οι αστέρες του Game of Thrones;

Πόσα χρήματα βγάζουν οι αστέρες του Game of Thrones;

Με 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο, οι αστέρες του Game of Thrones θα τα πάνε καλά φέτος αναφορικά με τα οικονομικά τους.

του Ντον Ράιζινγκερ

Αυτή την εβδομάδα, το Variety δημοσιοποίησε κάποια στοιχεία που αφορούν τις αμοιβές των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σε κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές.

Αν εξαιρέσει κάποιος τον Robert De Niro, ο οποίος βγάζει 775.000 δολάρια ανά επεισόδιο για ένα πρότζεκτ του David O. Russell, και τον Μαρκ Χάρμον, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά NCIS του CBS και βγάζει 525.000 δολάρια ανά επεισόδιο, πολλοί αστέρες του Games of Thrones έχουν αμοιβές υψηλότερες από εκείνες των συναδέλφων τους σε άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με το Variety, οι Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), και Lena Headey (Cersei Lannister) αμείβονται με 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO.

Κανένας άλλος πρωταγωνιστής της σειράς δεν αναφέρεται στη λίστα του Variety με τους καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς.

Με 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο, οι αστέρες του Game of Thrones θα τα πάνε καλά φέτος αναφορικά με τα οικονομικά τους. Αυτή την Κυριακή θα προβληθεί το έβδομο και τελευταίο επεισόδιο του 7ου Κύκλου. Αν τα στοιχεία του Variety είναι σωστά, οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί θα βγάλουν 3,5 εκατομμύρια δολάρια φέτος, μόνο από τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη σειρά.

Και πάλι, βέβαια, υπάρχουν τηλεοπτικές σειρές με ακόμα περισσότερο χρήμα! Οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς The Big Bang Theory, όπως η Kaley Cuoco και ο Simon Helberg, λαμβάνουν 900.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Ο 10ος και πιο πρόσφατος Κύκλος της σειράς είχε 24 επεισόδια.

Όσο για τον Dwayne Johnson, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ballers του HBO, παίρνει 650.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Τώρα, αν θέλετε να πάτε για τα πραγματικά πολλά λεφτά, είναι καλή ιδέα να γίνετε οικοδεσπότης στο δικό σας τηλεοπτικό show. Η Ellen DeGeneres, με τη γνωστή εκπομπή της The Ellen DeGeneres Show, κερδίζει 50 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το Variety (!)