Πότε θα επιστρέψει ο Κουβέλης σε κυβέρνηση συνεργασίας;

Πότε θα επιστρέψει ο Κουβέλης σε κυβέρνηση συνεργασίας;

Aλλαγή πορείας της ΔΗΜΑΡ για κυβερνητική συνεργασία – Ποιους όρους θέτει ο Φώτης Κουβέλης.

Το δρόμο της επιστροφής της ΔΗΜΑΡ σε κυβέρνηση συνεργασίας ανοίγει ξανά ο πρόεδρος της Φώτης Κουβέλης, μετά την αποχώρηση του από το κυβερνητικό σχήμα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ημερησία», ο Φώτης Κουβέλης καλεί τους πολίτες να υποστηρίξουν «τον προοδευτικό πόλο που συγκροτήσαμε για να ισχυροποιηθεί μια πρόταση που υπερβαίνει τη συντηρητική πολιτική και τον αριστερό λαϊκισμό. Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε σε κυβερνητικές λύσεις με ξεκάθαρους όρους και διακριτές πολιτικές».

«Για μας, απόλυτη προτεραιότητα παραμένει η μείωση της ανεργίας. Κανένα “success story” δεν υπάρχει με ποσοστό ανεργίας 30%.», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, παρατηρεί ότι η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συνεργασία σε κυβέρνηση συνεργασίας σημαίνει: «Δεσμευτική συμφωνία για νέο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο τη μείωση της ανεργίας κατά 10% σε τρία χρόνια, σταδιακή αύξηση μισθών και όχι μόνο κέρδη για τους λίγους. Με βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και αύξηση της παραγωγικότητας, με μείωση του κόστους δανεισμού και της ενέργειας των επιχειρήσεων και υποστήριξη της εξωστρέφειάς τους».