PRINCE: Ένα δυνατό Βrand στο portfolio της FAISGROUP

PRINCE: Ένα δυνατό Βrand στο portfolio της FAISGROUP

Μια από τις γνωστότερες εταιρείες tennis παγκοσμίως και με ιστορία από το 1970, έχει πλέον νέο αποκλειστικό διανομέα στην Ελλάδα.

Με την καθοδήγηση των νέων αμερικανών ιδιοκτητών της, η PRINCE λάνσαρε νέα πρωτοποριακά προϊόντα και ανέπτυξε στρατηγικές συνεργασίες σε πολλές χώρες. Στα Βαλκάνια, η PRINCE επέλεξε για την διανομή των προιόντων της έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους που αντιπροσωπεύει διεθνή brands στο χώρο του αθλητισμού: την FAISGROUP.

Τα προϊόντα της PRINCE θα βρίσκονται σταδιακά έως το τέλος του Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα των tennis specialists , στο δίκτυο της ΙNTERSPORT, αλλά και σε καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Η PRINCE έχει σκοπό να προσφέρει κίνητρα συνεργασίας με σημαντικά συμβόλαια σε ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες και προπονητές στην Ελλάδα, έτσι ώστε να ενδυναμωθεί η παρουσία της αγωνιστικά και να στηρίξει τους καλύτερους αθλητές του χώρου.

Η στρατηγική της FAISGROUP ως νέος αντιπρόσωπος της PRINCE θα είναι έντονη επικοινωνιακά, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φίλους του tennis να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα, για να ανακαλύψουν τη μοναδική ποιότητα και τις τεχνολογικές καινοτομίες της PRINCE.

Η FAISGROUP δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κόσμο του αθλητισμού από το 1978, ενώ για πολλά χρόνια ήταν ο διανομέας της ΝΙΚΕ με την ELMEC sport. Από το 1990 και μετά δημιούργησε 50 καταστήματα NIKE σε Ελλάδα , Κύπρο , Ρουμανία και Βουλγαρία.

Το 2013 απέκτησε ενεργή δράση αποκτώντας μέσω της θυγατρικής της εταιρίας SPORTSWIND, την επίσημη διανομή των αθλητικών εταιρειών PUMA και TRETORN για την Eλλάδα, Βουλγαρία & Κύπρο. Στον όμιλο ανήκει επίσης ένα δίκτυο καταστημάτων ΑDIDAS με το σύστημα franchising.

Με τον χώρο του TENNIS η FAISGROUP ασχολείται ενεργά εδώ και ένα χρόνο, τοποθετώντας στην ελληνική αγορά με απόλυτη επιτυχία την σουηδική εταιρεία TRETORN που κατασκευάζει μπάλες, αξεσουάρ και ρούχα tennis, ενώ πρόσφατα απέκτησε την αποκλειστική διανομή των προϊόντων tennis της ADIDAS στο κανάλι του Tennis (clubs, ομάδες, προπονητές).

1/6

Διαβάστε ακόμα:

Βίντεο: Η πρώτη «έξυπνη» ρακέτα του τένις