Προ των πυλών premium συνδρομές στο X του Έλον Μασκ – Η ανακοίνωση του δισεκατομμυριούχου

Προ των πυλών premium συνδρομές στο X του Έλον Μασκ – Η ανακοίνωση του δισεκατομμυριούχου
Billionaire entrepreneur and founder of SpaceX Elon Musk speaks at the 68th International Astronautical Congress 2017 in Adelaide on September 29, 2017. Musk said his company SpaceX has begun serious work on the BFR Rocket as he plans an Interplanetary Transport System. (Photo by PETER PARKS / AFP) Photo: AFP
Τα μειωμένα έσοδα αναγκάζουν τον Μασκ να στραφεί στις συνδρομές...

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ, (πρώην twitter) σύντομα θα λανσάρει δύο νέους τύπους premium συνδρομών, όπως γνωστοποίησε ο ιδιοκτήτης Έλον Μασκ με ανάρτησή του στον λογαριασμό του.

«Η μία θα είναι χαμηλότερου κόστους με όλες τις λειτουργίες, αλλά χωρίς μείωση των διαφημίσεων, και η άλλη είναι πιο ακριβή, αλλά δεν έχει διαφημίσεις», δήλωσε ο Μασκ, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια συνδρομής.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία άρχισε να χρεώνει τους νέους χρήστες με 1 δολάριο στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες ως πιλοτικό πρόγραμμα συνδρομής στην πλατφόρμα.

Οι νέοι χρήστες που επέλεξαν να μην εγγραφούν στη συνδρομή θα μπορούν να κάνουν μόνο ενέργειες «μόνο για ανάγνωση», όπως το να διαβάζουν αναρτήσεις, να παρακολουθούν βίντεο και να ακολουθούν λογαριασμούς, ανέφερε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μέθοδος εγγραφής της «Not A Bot» έχει ως στόχο να μειώσει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, τη χειραγώγηση της πλατφόρμας και τη δραστηριότητα των bot.

Από τότε που ανέλαβε την πλατφόρμα τον Οκτώβριο του 2022, οι ραγδαίες αλλαγές του Μασκ, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών απολύσεων, οδήγησαν τους διαφημιστές να σταματήσουν τις διαφημίσεις στην υπηρεσία.

Ο Μασκ έχει αναγνωρίσει ότι η πλατφόρμα έχει δεχθεί πλήγμα στα έσοδα και έχει κατηγορήσει ακτιβιστές για την πίεση που ασκούν στους διαφημιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: