Ξεκινούν οι συνδρομές στο X του Έλον Μασκ – Σε ποιες χώρες θα αρχίσουν να πληρώνουν

Ξεκινούν οι συνδρομές στο X του Έλον Μασκ – Σε ποιες χώρες θα αρχίσουν να πληρώνουν
The xAI logo is seen on a mobile device in this photo illustration on 13 July, 2023 in Warsaw, Poland. On Wednesday Elon Musk announced his new company xAI which he says has the goal to understand the true nature of the universe. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto) (Photo by Jaap Arriens / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Ο σκοπός της εισαγωγής του νέου μοντέλου συνδρομής είναι η καταπολέμηση των bots και των spammers, δήλωσε η X.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X του Έλον Μασκ, πρώην Twitter, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα δοκιμάσει ένα νέο μοντέλο συνδρομής βάσει του οποίου θα χρεώνει 1 δολάριο ετησίως για βασικές λειτουργίες.

Η νέα συνδρομή με την ονομασία “Not A Bot” θα χρεώνει τους χρήστες για τα likes, τις αναδημοσιεύσεις ή τις αναφορές σε αναρτήσεις άλλων λογαριασμών και τη δημιουργία σελιδοδεικτών στις αναρτήσεις στη διαδικτυακή έκδοση της πλατφόρμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σκοπός της εισαγωγής του νέου μοντέλου συνδρομής είναι η καταπολέμηση των bots και των spammers, δήλωσε η X, προσθέτοντας ότι η χρέωση θα διαφέρει από χώρα σε χώρα ανάλογα με τη συναλλαγματική ισοτιμία.

Η X δήλωσε ότι η νέα μέθοδος θα είναι πρώτα διαθέσιμη για τους χρήστες στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες.

Στο πλαίσιο αυτής της δοκιμής, οι υφιστάμενοι χρήστες δεν επηρεάζονται. Αλλά οι νέοι χρήστες που δεν θα επιθυμούν να εγγραφούν θα μπορούν μόνο να βλέπουν και να διαβάζουν αναρτήσεις, να παρακολουθούν βίντεο και να ακολουθούν λογαριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: