Η Meta θέλει να αυξήσει το engagement και φέρνει «κανάλια εκπομπής» σε Facebook και Messenger

Η Meta θέλει να αυξήσει το engagement και φέρνει «κανάλια εκπομπής» σε Facebook και Messenger
epa09506182 Facebook, WhatsApp and Instagram icons are seen on a mobile device in Belgrade, Serbia, 04 October 2021. Facebook's services and applications: Instagram, WhatsApp and Messenger went down on Monday 04 october in various parts of the world, users denounced on the Downdetector website. EPA/ANDREJ CUKIC Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η άνοδος του Telegram «ανάγκασε» τον τεχνολογικό κολοσσό να λάβει μέτρα.

Η Meta δήλωσε την Τετάρτη ότι θα επεκτείνει τα κανάλια εκπομπής, ένα μονόδρομο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων από ιδιώτες, στο Facebook και το Messenger.

Οι εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης εισάγουν περισσότερα χαρακτηριστικά για να ενισχύσουν το engagement σε όλες τις εφαρμογές σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διαδικτυακό περιβάλλον.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς τα κανάλια εκπομπής της αντίπαλης εφαρμογής μηνυμάτων Telegram έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο στη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, ως το κύριο μέσο που χρησιμοποιεί η παλαιστινιακή οργάνωση για να επικοινωνεί με τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προς το παρόν δοκιμάζουμε τη δυνατότητα των Pages να δημιουργούν κανάλια εκπομπής και αναμένουμε να το αναπτύξουμε τις επόμενες εβδομάδες», αναφέρει η Meta σε ανακοίνωσή της.

Η Meta επέκτεινε τα κανάλια WhatsApp σε χρήστες σε περισσότερες από 150 χώρες τον περασμένο μήνα. Η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη στο Instagram.

Ο διευθύνων σύμβουλος Μαρκ Ζούκερμπεργκ μοιράστηκε τα νέα μία ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: