Πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» στο θεατρικό ντεμπούτο της Μέισι Γουίλιαμς

Πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» στο θεατρικό ντεμπούτο της Μέισι Γουίλιαμς

Η γνωστή και ως Άρια Σταρκ προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φίλων του θεάτρου αλλά και της δημοφιλούς σειράς.

Η Αγγλίδα ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς, η οποία υποδύεται την Άρια Σταρκ στην σειρά Game of Thrones, έκανε ντεμπούτο στο θέατρο, στην παράσταση «I and You» και συμπρωταγωνιστές της από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά παρακολούθησαν το θεατρικό έργο και έσπευσαν να τη συγχαρούν.

Ο Κιτ Χάρινγκτον, που υποδύεται τον Τζον Σνόου στη δημοφιλή σειρά, ο Ρίτσαρντ Μάντεν, που υποδύεται τον Ρομπ Σταρκ και ο Τζον Μπράντλεϊ που υποδύεται τον Σάμγουελ Τάρλι, ήταν από τους αστέρες που βρέθηκαν στο θέατρο Hampstead του Λονδίνου και φωτογραφήθηκαν με την συμπρωταγωνίστριά τους στη σειρά


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maisie Williams (@maisie_williams) στις

Η σειρά «Game of Thrones», που βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» ολοκληρώνεται στην όγδοη σεζόν της, που θα προβληθεί το 2019. Μάλιστα, η Γουίλιαμς ήδη προϊδέασε ότι τα πολυαναμενόμενα επεισόδια είναι «απίστευτα», κυρίως για τις γυναίκες.

«Για μένα, το “Game of Thrones” είναι ένας μεσαιωνικός κόσμος, στον οποίο οι γυναίκες δεν έχουν πολλά δικαιώματα και εξακολουθούν να υπερισχύουν», δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle. «Αλλά νομίζω ότι καθώς οι εποχές περνούν, γίνεται ολοένα και πιο απίστευτο για τους γυναικείους χαρακτήρες. Και αυτή η τελευταία σεζόν θα είναι τέλεια. Απλώς είναι υπέροχο να είσαι στο πλατό με όλα αυτά τα κορίτσια. Όλες είναι ξανά στην κορυφή – είναι αρκετά εντυπωσιακό», είπε.