Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης -«Να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα»

Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης -«Να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα»
Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο 2673ο εκλογικό τμήμα του 1ου Λυκείου Κηφισιάς, Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023. Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023, από τις 07.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαιωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης, ψηφίζουμε για μία καλύτερη καθημερινότητα, για καλύτερες υπηρεσίες πρόνοιας και υγείας”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Α’ Λύκειο Κηφισιάς, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πολιτικό στίγμα της σημερινής αναμέτρησης για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει κρύψει την πολιτική διάσταση που δίνει στην εν εξελίξει εκλογική αναμέτρηση, ιδίως σε επίπεδο Περιφερειών καθώς, όπως είπε, “θέλουμε να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το αναπτυξιακό μας όραμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει στηρίξει την αυτοδιοίκηση με πολλά νέα εργαλεία αλλά και διατάξεις για την εμπέδωση της διαφάνειας και κατέληξε λέγοντας ότι απόψε θα κάνουμε τον πολιτικό απολογισμό των εκλογών.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε στο προαύλιο του σχολείου ο Νίκος Χαρδαλιάς.