Ψωνίστε στο Amazon μέσω… Twitter

Ψωνίστε στο Amazon μέσω… Twitter

Ένας νέος τρόπος online αγορών συνδέει δύο από τις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες του κόσμου - Δείτε πώς.

Είδατε κάτι στο Twitter που θα θέλατε απεγνωσμένα να αγοράσετε, αλλά δεν βρήκατε το χρόνο να το ψάξετε στο Amazon; Τώρα υπάρχει λύση. Twitter και Amazon ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας το #AmazonCart.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Όταν ένα προϊόν ανεβαίνει στο Twitter με link που παραπέμπει στη σελίδα της Amazon, αρκεί για τον υποψήφιο αγοραστή να πατήσει Reply χρησιμοποιώντας το hashtag #AmazonCart. Το προϊόν θα μπει στο «καλάθι» του χρήστη, έτοιμο για αγορά.

Η λειτουργία αυτή προϋποθέτει -φυσικά- τη σύνδεση μεταξύ των λογαριασμών στις δύο ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο νέος αυτός τρόπος online shopping που εκμεταλλεύεται την αμεσότητα του Twitter, αποτελεί μια ακόμη απόπειρα αλλαγής του αρνητικού κλίματος μετά από την δυσμενή πορεία των μετοχών της εταιρείας μέσα στο 2014.

Με 470 εκατ. νέες μετοχές να ετοιμάζονται για την πρώτη τους είσοδο στην χρηματιστηριακή «αρένα» αυτήν την εβδομάδα, η πτώση της αξίας τους και η μειωμένη αύξηση των χρηστών του Twitter παγκοσμίως ανησυχεί τους επενδυτές αλλά και τους ιδρυτές της δημοφιλούς πλατφόρμας microblogging. Ίσως όμως το #AmazonCart ανατρέψει τα δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη:

Προβληματισμός στις αγορές για το Twitter

Η Amazon σας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις της