Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς έγινε η σύλληψη – «Πάμε Αθήνα για κατάθεση και θα γυρίσουμε»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς έγινε η σύλληψη – «Πάμε Αθήνα για κατάθεση και θα γυρίσουμε»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαζί με την αδερφή της βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που οι αστυνομικοί της χτύπησαν το κουδούνι. Τι της είπαν και ποια εντολή της έδωσε ο δικηγόρος της πριν παραιτηθεί.

Με την αδερφή της βρισκόταν στο σπίτι της στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν χτύπησαν το κουδούνι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι αστυνομικοί απευθυνόμενοι στη μητέρα των τριών κοριστιών της ζήτησαν να τους ακολουθήσει προκειμένου να μεταβούν στη ΓΑΔΑ για να δώσει μια κατάθεση. «Πάμε στην Αθήνα να δώσεις μια κατάθεση και θα γυρίσεις» της είπαν συγκεκριμένα, ενημερώνοντάς την πως θα περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, λέγοντας της ότι «θα σε γυρίσουμε εμείς».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την πρώτη στιγμή η 33χρονη πήρε εντολή από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μην μιλήσει σε κανέναν τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ, πριν συναντηθεί μαζί του.

Το πρωί της Πέμπτης 31/3 ο Απόστολος Λύτρας υπέβαλε την παραίτησή του από νομικός εκπρόσωπος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και μετά τις 11:00 αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια. Μέχρι στιμής δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών.

Πηγή: news247.gr