Ρουντ – Τσιτσιπάς 0-2: Απολαυστική εμφάνιση και πρόκριση στoυς 4 του Rogers Cup

Ρουντ – Τσιτσιπάς 0-2: Απολαυστική εμφάνιση και πρόκριση στoυς 4 του Rogers Cup
6607982 27.07.2021 Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball during his men's singles second round tennis match against Frances Tiafoe, of the United States, at the Tokyo 2020 Olympic Games at Ariake Tennis Park, in Tokyo, Japan. Alexey Filippov / Sputnik (Photo by Alexey Filippov / Sputnik / Sputnik via AFP) Photo: AFP
Εξαιρετικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε στους 4 του Rogers Cup του Τορόντο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στα ημιτελικά του Rogers Cup. Παίζοντας ένα εξαιρετικό πρώτο σετ και ένα ώριμο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε στους 4 του τουρνουά του Τορόντο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρομπέρτο Μπαουτίστα ή Ράιλι Οπελκα.

Με αυτό τον τρόπο ο Τσιτσιπάς πήρε και μία ρεβάνς από τον Νορβηγό, ο οποίος πριν περίπου δύο μήνες τον είχε αποκλείσει στην φάση των 16 στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο σετ και κάνοντας δύο συνεχόμενα break στο σερβίς του Ρουντ ξέφυγε με 5-0. Ο Ρουντ απάντησε προσωρινά κρατώντας το σερβίς του στο έκτο game, με τον Τσιτσιπά όμως στην συνέχεια να μην αφήνει περιθώρια και κρατώντας το σερβίς του να παίρνει το πρώτο σετ με 6-1.

Το δεύτερο σετ βρήκε τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους στα πρώτα οχτώ game. Στο 9ο game όμως ο Τσιτσιπάς έδειξε χαρακτήρα και κάνοντας το break πήρε προβάδισμα με 5-4, φτάνοντας μία ανάσα από την νίκη. Μία νίκη που ήρθε στο επόμενο game, κατακτώντας το με 6-4.

Πηγή: sport24.gr