Ryanair: Αύξηση της επιβατικής κίνησης τον Σεπτέμβριο

Ryanair: Αύξηση της επιβατικής κίνησης τον Σεπτέμβριο

Συνολικά 9,55 εκατομμύρια επιβάτες μετέφερε η εταιρεία τον Σεπτέμβριο- Στο 94% ο συντελεστής πληρότητας στις πτήσεις.

Σημαντική αύξηση κατέγραψε η επιβατική κίνηση για τη Rynair τον Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, η κίνηση με τα αεροσκάφη της εταιρίας αυξήθηκε μήνα κατά 12% και έφτασε στα 9,55 εκατομμύρια πελάτες. Ο συντελεστής πληρότητας των πτήσεων για το ίδιο διάστημα αυξήθηκε κατά 4%, φτάνοντας στο 94%.

Ο Kenny Jacobs, Eπικεφαλής Marketing της Ryanair δήλωσε: «H επιβατική κίνηση Σεπτεμβρίου της Ryanair αυξήθηκε κατά 12% σε 9,55 εκατ. πελάτες, ενώ ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες αγγίζοντας το 94%. Το μηνιαίο αυτό ρεκόρ στην επιβατική κίνηση και στην πληρότητά μας οφείλετε στους χαμηλότερους ναύλους, στις ισχυρές κρατήσεις και στη συνεχόμενη επιτυχία του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο έχει ως στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών μας.

Οι πελάτες της Ryanair μπορούνε πλέον να περιμένουνε ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις στις υπηρεσίες μας καθώς το 2015 διανύουμε το 2ο έτος του προγράμματος AGB, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει νέα ιστοσελίδα, και application, νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών και πιο πλούσιο inflight menu. Όλα αυτά καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλώς τις χαμηλότερες τιμές».