SAP: Κορυφαία ανάμεσα στους παρόχους υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης

SAP: Κορυφαία ανάμεσα στους παρόχους υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης
Logo of German company SAP is pictured at the CeBit computer fair in Hanover, Germany in this March, 6, 2012 file photo. REUTERS/Fabian Bimmer

Η IDC MarketSpace αναγνωρίζει την SAP ως την κορυφαία εταιρεία μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης για το marketing.

Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα τα αποτελέσματα έρευνας της IDC MarketSpace, με θέμα “Worldwide Artificial Intelligence in Enterprise Marketing Clouds  Vendor Assessment.”, η οποία ανέδειξε την SAP σε κορυφαίο παίκτη μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης για το marketing.

Σύμφωνα με την IDC MarketSpace, η λύση SAP® Hybris® Marketing Cloud παρέχει στους πελάτες της την μοναδική δυνατότητα να εισάγουν την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και τη μηχανική μάθηση (machine learning) στο δυναμικό της εταιρείας τους, με ικανότητα ευρείας χρήσης και υψηλού επίπεδου πολυπλοκότητας διαδικασιών. Σύμφωνα με την έκθεση, η λύση SAP Hybris Marketing Cloud δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να:

  • Παρέχουν μία λύση η οποία είναι έτοιμη για χρήση από τις επιχειρήσεις, φιλική ως προς τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων , ενώ παράλληλα έχει ενιαία και ενοποιημένη δομή
  • Υποστηρίζουν τόσο business-to-business όσο και business-to-customer υπηρεσίες marketing, μέσω μίας μοναδικής λύσης που περιλαμβάνει το σύνολο των απαιτούμενων αναλυτικών στοιχείων
  • Περιλαμβάνουν σε μία μόνο λύση τον σχεδιασμό της στρατηγικής marketing , την διαχείριση των εξόδων και του προϋπολογισμού , καθώς και τη διαχείριση των αποδόσεων και του βαθμού αφοσίωσης των εργαζομένων της

«Οι υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και μηχανικής μάθησης (machine learning) που διατίθενται μέσω του προγράμματος SAP Hybris Marketing Cloud είναι εργαλεία ανεκτίμητης αξίας για τους digital marketers, ιδιαίτερα για εκείνους που λειτουργούν με γνώμονα την βελτιστοποίηση των διαθέσιμων πόρων καθώς και την κατανομή τους με στόχο να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και τον μεγαλύτερο δυνατό όγκο συναλλαγών. Οι επιχειρήσεις αυτές καλούνται να λαμβάνουν άμεσες αποφάσεις , οι οποίες έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην αύξηση του πελατολογίου τους  , τη μέση αξία πώλησης καθώς και την εμπειρία και το επίπεδο αφοσίωσης του πελάτη » , δήλωσε ο Gerry Murray, Director , IDC Marketing and Sales Technology Research. «Tη δεδομένη στιγμή, όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα  χωρίς επιπλέον κόστος , έτσι ώστε οι πελάτες των λύσεων SAP Hybris Marketing Cloud να μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη  αυτού του τεχνολογικού επιτεύγματος και να αναδειχθούν στην κορυφή  του marketing με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης».

Σύμφωνα με τον Marcus Ruebsam, Vice President and Global Head, SAP Hybris Solution Management, οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την σημαντική αξία των υποδομών που επιτρέπουν την βέλτιστη εμπειρία για τον πελάτη , η οποία συνδυάζει την αποδοτικότητα, όπως για παράδειγμα την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης σε λειτουργίες ανάλυσης  απόδοσης, συνάφειας συμφερόντων και ανάλυσης της σύστασης του κοινωνικού αισθήματος.

Ο Marcus Ruebsam θεωρεί ότι στην εποχή που διανύουμε και στην οποία ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο, οι επιχειρήσεις οφείλουν να εφαρμόσουν τις παραπάνω δυνατότητες που τους παρέχονται, σε μια ενιαία πλατφόρμα, ώστε να επιτύχουν επί της ουσίας  τις δεσμεύσεις  προς τους πελάτες τους και παράλληλα, να ενισχύσουν το επίπεδο αφοσίωσης των πελατών τους. Η έκθεση της IDC MarketSpace υπογραμμίζει πως όλα τα στοιχεία συνηγορούν, ώστε οι επιχειρήσεις να επιλέξουν τις λύσεις SAP Hybris.