Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά από το κόμμα του να «πατήσει γκάζι» εν όψει ΔΕΘ.

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας αναμένεται να θέσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο καθώς η πολιτική εκτίμηση του κόμματος, όπως διατυπώθηκε στη σημερινή σύσκεψη στην πλατεία Κουμουνδούρου, είναι ότι η κυβέρνηση εξαντλεί τις αντοχές της, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανή η προσφυγή στις κάλπες.

Στη σύσκεψη που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα με στενούς συνεργάτες του στα γραφεία του κόμματος αποφασίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα από το Σεπτέμβριο. Σε αυτότο πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το διήμερο 31 Αυγούστου -1 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και η ευρωπαϊκή πολιτική του κόμματος.

Κατά τη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν αναλυτικά οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις , η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις του εφαρμοζόμενου προγράμματος, ενώ ειδική αναφορά έγινε στις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ, με έμφαση στην πώληση του «902».

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις προετοιμασίες του κόμματος ενόψει της επίσκεψης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον ίδιο, στη ΔΕΘ, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουν κομματικά στελέχη και ο ίδιος για την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Βενιζέλος: «Εθνικό σχέδιο για τη χώρα μέχρι τη ΔΕΘ»