Σφοδρή απάντηση Σαμαρά σε Μεϊμαράκη

Σφοδρή απάντηση Σαμαρά σε Μεϊμαράκη

"Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν στο φιάσκο με κουτοπονηριές και ψέματα" απαντούν συνεργάτες του. 

Βόμβες έριξε στην πρώτη του δήλωση 24 ώρες μετά την αναβολή των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς κατήγγειλε ευθέως σαμαρικό δάκτυλο πίσω από το φιάσκο και ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του μεταβατικού προέδρου.

Ο κ.Μεϊμαράκης δήλωσε ειδικότερα πως ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε δικό του συνεργάτη για την εταιρεία Ιnfosolutions, η οποία είχε αναλάβει έργα στο Μαξίμου επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Είπε επίσης ότι ο Μάκης Βορίδης τη γνώριζε ως υπουργός και είχε δικηγορικές σχέσεις με την εταιρεία.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας, αναφέρουν τα εξής:

«Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα».

Και συνεχίζουν:

«Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη απο την εποχή που ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Ομως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».

Διαβάστε ακόμη:

Παραιτείται από μεταβατικός πρόεδρος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Bορίδης: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές