Συγχαρητήρια μηνύματα σε Μητσοτάκη από Τερέζα Μέι και Σεμπάστιαν Κουρτς

Συγχαρητήρια μηνύματα σε Μητσοτάκη από Τερέζα Μέι και Σεμπάστιαν Κουρτς
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετάει τους πολίτες που είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. Νίκη της ΝΔ, με σημαντική διαφορά και αυτοδυναμία στην επόμενη Βουλή, με τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα, στις εθνικές βουλευτικές εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τις 7.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα σε όλη τη χώρα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
«Βροχή» τα συγχαρητήρια μηνύματα ξένων πολιτικών ηγετών στον νικητή των ελληνικών βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία, απέστειλε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, για την εκλογική του νίκη, σε μήνυμά της στο twitter.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμο όπως πάντα να ενισχύσει την συνεργασία με την Ελλάδα σε θέματα ασφάλειας, εμπορίου και επενδύσεων, και των δεσμών των λαών μας» γράφει.

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα απέστειλε και ο πρώην ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, ο αρχηγός του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς.

Όπως τονίζει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο πρώην καγκελάριος, «ο κ. Μητσοτάκης έχει καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για την εφαρμογή του προγράμματος του, ιδιαίτερα των μεταρρυθμίσεων για την αναθέρμανση της οικονομίας».