Σημαντική αύξηση στους νέους κωδικούς ελληνικών προϊόντων

Σημαντική αύξηση στους νέους κωδικούς ελληνικών προϊόντων

Περισσότερα από 11.400 νέα barcodes δημιουργήθηκαν στο α' εξάμηνο του 2014, με το 40% αυτών να προέρχονται από νεοσύστατες εταιρείες.

Περισσότερα από 11.400 νέα barcodes ελληνικών προϊόντων δημιουργήθηκαν, μέσω της online υπηρεσίας της 520 Barcdode Hellas και κυκλοφόρησαν στη διεθνή και εγχώρια αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, παρουσιάζοντας αύξηση 40% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο ίδιο διάστημα, 268 νέες εταιρείες εγγράφηκαν στην 520 Barcode Hellas και απέκτησαν κωδικούς με πρόθεμα 520.

Ως προς τη γεωγραφική διαστρωμάτωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της 520 Barcode Hellas, o μεγαλύτερος όγκος των νέων εταιρειών και κωδικών για το πρώτο εξάμηνο του 2014 δημιουργήθηκε στην Αττική και αμέσως μετά ακολουθούν η Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κρήτη, τα Νησιά του Αιγαίου και η Στερεά Ελλάδα.

Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις –παρά το δύσκολο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον– δείχνουν μία σταθερά θετική πορεία και δίνουν αισιόδοξο τόνο. Επιπλέον, ιδιαίτερα σημαντικό και θετικό στοιχείο αποτελεί ότι το 40% των νέων πελατών είναι νεοσύστατες εταιρείες.

Σημειώνεται ότι η 520 Barcode Hellas ιδρύθηκε το 1985 και είναι ο μοναδικός δημιουργός και εκδότης των κωδικών αριθμών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Η 520 Barcode Hellas παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές της online υπηρεσία, με την οποία μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους barcode με πρόθεμα 520, μέσω της ιστοσελίδας www.520barcodehellas.com. Ως τώρα, 46.306 νέα προϊόντα έχουν αποκτήσει barcode 520 από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Barcode Hellas: Δίνει ταυτότητα στα ελληνικά προϊόντα