Πανελλαδικές 2020: Τα θέματα σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Πανελλαδικές 2020: Τα θέματα σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών
Μαθητές της Γ' Λυκείου στο 3ο Λύκειο Αμαρουσίου , Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020. Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό , για περίπου 100.000 υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για τα Γενικά Λύκεια, το μάθημα που θα εξεταστούν την πρώτη ημέρα οι υποψήφιοι είναι η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα θέματα που «έπεσαν» σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Στην Ιστορία, την Πληροφορική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον θα εξεταστούν σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Ειδικότερα, όσον αφορά το νέο σύστημα: Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Για τις Πανελλαδικές με το παλαιό σύστημα, θα εξεταστούν οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Ιστορία με το νέο σύστημα εδώ: them_Ist_op_NEO_200624

Πληροφορική με το νέο σύστημα εδώ: them_Plhrof_op_NEO_200624

Ιστορία για τα ημερήσια λύκεια με το παλιό σύστημα εδώ: them_Ist_op_hmer_PALIO_200624

Ιστορία για τα εσπερινά λύκεια με το παλιό σύστημα εδώ: them_Ist_op_esp_PALIO_200624

Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον για τα ημερήσια λύκεια εδώ: them_AEPP_op_hmer_PALIO_200624

Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον για τα εσπερινά λύκεια εδώ: them_AEPP_op_esp_PALIO_200624