Συνεργασία της Turkish Airlines με την Win Motors Rent a Car

Συνεργασία της Turkish Airlines με την Win Motors Rent a Car
Photo:

Ενίσχυση της παρουσίας τους στη Βόρεια Ελλάδα και παράλληλη προβολή της περιοχής και αύξηση των επισκεπτών επιδιώκουν οι τουρκικές αερογραμμές.

Σε συνεργασία με τη νεοσύστατη ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Win Motors Rent a Car προχώρησε η Turkish Airlines, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε σχετική Συνέντευξη Τύπου.

Η εταιρεία Win Motors, που εδρεύει στην Κατερίνη, θα παρέχει -μεταξύ άλλων- στους επιβάτες των Τουρκικών Αερογραμμών ειδικό τιμολόγιο (έκπτωση 15%), το πρόγραμμα Gold Edition, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η χρήση συστήματος πλοήγησης (GPS) με ειδικό πρόγραμμα διαδρομών για προορισμούς με ξεχωριστό τουριστικό ενδιαφέρον.

Θα προσφέρει επίσης, κάθε μήνα με κλήρωση δύο αεροπορικά εισιτήρια για τη διαδρομή Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη, διαμονή σε ξενοδοχείο και αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την Αλίκη Αποστολοπούλου, εκπρόσωπο της εταιρείας Win Motors, στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, θα διατεθούν 35 αυτοκίνητα στους πελάτες της Turkish Airlines.

«Στόχος της Turkish Airlines δεν είναι μόνο η πώληση εισιτηρίων, αλλά και η προβολή της περιοχής σε όλο τον κόσμο. Προχωρήσαμε σε αυτήν τη συνεργασία γιατί θέλουμε να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας αλλά και να αναδείξουμε την Πιερία ως τουριστικό προορισμό», είπε ο Ουκτού Γιαζάν, διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον κ Γιαζάν η περιοχή της Κατερίνης και του Ολύμπου είναι ιδιαίτερης ομορφιάς και μπορεί να γίνει ακόμη πιο ελκυστική για τους τουρίστες, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και όλο το χρόνο. «Αυτό που επιδιώκουμε για την Πιερία, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, είναι η προσέλευση τουριστών όλο το χρόνο, επενδύοντας στο χειμερινό τουρισμό, στο συνεδριακό τουρισμό και στον πολιτιστικό τουρισμό», πρόσθεσε ο κ.Γιαζάν.

Τόνισε επίσης ότι πέρυσι οι Τουρκικές αερογραμμές μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη 70.000 επιβάτες ενώ ο στόχος για φέτος είναι 120.000.

Διαβάστε ακόμη:

Η Turkish Airlines φέρνει μαζικά Τούρκους στη Θεσσαλονίκη

Ανταγωνισμός στον αέρα… με «μάχη» προσφορών

Turkish Airlines: «Η Β. Ελλάδα χάνει 100 εκατ. από τις καθυστερήσεις»