Συνεργάτες του Μεϊμαράκη διαψεύδουν τα περί υβριστικών αναφορών

Συνεργάτες του Μεϊμαράκη διαψεύδουν τα περί υβριστικών αναφορών

Ακόμα επισημαίνουν ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα στην ΚΕΦΕ σχετικά με την εταιρεία που θα αναλάβει τη διαδικασία.

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη διαψεύδουν σχόλια και δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν να αφήνουν υπονοούμενα ή αιχμές περί μεθοδεύσεων με στόχο οικονομικό όφελος κάποιων μέσω της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών. «Ποτέ δεν ετέθη κάτι τέτοιο από την πλευρά μας. Εμείς θέτουμε μονό θέμα για τα διαδικαστικά και για το διαγωνισμό που αφορά στην εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών», τονίζουν. Επίσης διαψεύδουν δημοσιεύματα σχετικά με υβριστικές αναφορές του κ. Μεϊμαράκη κατά στη χθεσινή του παρέμβαση στην ΚΕΦΕ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι ο εκπρόσωπος του επιστρέφει στην ΚΕΦΕ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

Σχετικά με τη συνάντησή του πριν την ΚΟ της ΝΔ με τους άλλους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, είπε ότι συζητά μαζί τους τηλεφωνικά, τακτικά, και πως θεωρεί πάντα ότι μια συζήτηση μεταξύ των συνυποψηφίων βοηθά για όλα τα θέματα.

Στο μεταξύ θέμα αναβολής της εκλογικής διαδικασίας στη Νέα Δημοκρατία μέχρι το Μάρτιο αναμένεται να θέσει ο βουλευτής του κόμματος Μάριος Σαλμάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαλμάς θα υπενθυμίσει την απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής, την οποία είχε εγκρίνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, για εκλογές τον Μάρτιο, ενώ θα τονίσει πως το χρονικό διάστημα των εφτά ημερών που είχαν στην διάθεσή τους οι πιθανοί υποψήφιοι για την συλλογή υπογραφών ήταν πολύ μικρό. Επίσης, θα τονίσει πως δεν έχει προηγηθεί δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων πριν την συλλογή υπογραφών.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η πρότασή του ο κ. Σαλμάς θα ζητήσει το νέο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί να εγκριθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.