Σκηνές απείρου κάλους στη ΓΣ της Creta Farms: Eπεισόδια – Aναγκάστηκε να παρέμβει η αστυνομία

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Επεισοδιακή αποδείχτηκε η προσπάθεια να συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση της Creta Farm που είχε διακοπεί. Πληροφορίες από την πλευρά της εταιρείας αναφέρουν ότι ασκήθηκε βία από τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη και δικηγόρο του προς τον Μάνο Δομαζάκη και τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι με βια εκδιώχθηκε από το χώρο ο Μάνος Δομαζάκης και πως ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης έχει κάνει κατάληψη του χώρου της Γενικής Συνέλευσης. Η αστυνομία προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη.

Κατόπιν των παραπάνω η εταιρεία ανακοίνωσε την διακοπή της σημερινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της, λόγω “ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος” του προέδρου της ΓΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει ότι «λόγω ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος του προέδρου της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 σε συνέχεια της διακοπείσας από 23 Σεπτεμβρίου 2019 που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, διακόπτεται εκ νέου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».