Το smartphone που αντέχει 25 ώρες συνεχούς λειτουργίας

Το smartphone που αντέχει 25 ώρες συνεχούς λειτουργίας

Η Βlackberry επιχειρεί μια δυναμική επιστροφή στην κατηγορία των touchscreen κινητών.

Το νέο touchscreen κινητό της, BlackBerry Leap, παρουσίασε την Τρίτη η BlackBerry. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο μοντέλο μπορεί να λειτουργεί για 25 συνεχόμενες ώρες με μια μόνο φόρτιση.

Το BlackBerry Leap θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο και θα κοστίζει 275 δολάρια. Το Leap αποτελεί την επιστροφή της BlackBerry στις συσκευές touchscreens καθώς το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας ήταν το Passport, το οποίο είχε ενσωματωμένο πληκτρολόγιο.

Το νέο μοντέλο αποτελεί μια σαφή προσπάθεια της Blackberry να διατηρηθεί στην αγορά των επαγγελματικών συσκευών. Η BlackBerry, που αποτελούσε κάποτε την ηγέτιδα του χώρου, είδε το μερίδιό της στην αγορά να παρουσιάζει πτώση τα τελευταία χρόνια, χάνοντας τα σκήπτρα της από την Apple. Μέχρι το 2007, οι μετοχές της BlackBerry κυμαίνονταν στα 230 δολάρια, ενώ από το 2012 και μετά έχουν πέσει στα 10 δολάρια

«To BlackBerry Leap σχεδιάστηκε ειδικά για τους επαγγελματίες που βλέπουν το smartphones τους ως ένα δυναμικό και ανθεκτικό παραγωγικό εργαλείο, που προσφέρει επίσης ασφάλεια στις ευαίσθητες επικοινωνίες κάθε στιγμή», ανέφερε ο Ron Louks, πρόεδρος του τμήματος συσκευών και εξεύρεσης λύσεων.