Το Sobrr είναι ένα εντελώς εφήμερο Facebook

Το Sobrr είναι ένα εντελώς εφήμερο Facebook

Η νέα εφαρμογή που σας διευκολύνει να κάνετε φίλους για μια μέρα, να κάνετε ό,τι θέλετε και να ξεχάσετε τα πάντα. 

Το Sobrr έχει δημιουργήσει ένα social network για ανθρώπους που θέλουν να είναι δραστήριοι στα social media, αλλά δεν θέλουν να αφήνουν ίχνη. Να ποστάρουν πράγματα, σκέψεις και φωτογραφίες που δεν θα ήθελαν ή δεν μπορούσαν στο Facebook. Σε αυτό μπορείτε να κάνετε «φίλους», να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και status updates, να ανακαλύψετε άλλους χρήστες που βρίσκονται κοντά σας και αύριο θα είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Όλα διαγραμμένα, όλα από την αρχή. Μέρα της μαρμότας.

Γενικά μιλώντας, είναι κάτι ανάμεσα σε Tinder, Snapchat και Foursquare. Με τον γεωγραφικό προσδιορισμό, το Sobrr βρίσκει τους κοντινούς χρήστες και τους δείχνει τα post σας. Εκείνοι μπορούν να κάνουν «cheer» (το αντίστοιχο του Like) και σχόλια, να ανταλλάξετε μηνύματα και, αν συμφωνούν και τα δύο μέρη, να γίνετε «φίλοι» για 24 ώρες – ή και για περισσότερο, αν νιώσετε ότι αξίζει.

Οι δημιουργοί τονίζουν πως σε μια εποχή που οι παλιοί σας συμμαθητές και δάσκαλοι μπορούν να μας βρουν στο Facebook και όλοι όσοι κάποτε δουλέψαμε μαζί μας ψάχνουν και θέλουν οπωσδήποτε ένα connection στο LinkedIn, το Sobrr προσφέρει μια διέξοδο όπου όλα είναι προσωπικά και εφήμερα και δεν έχεις να ανυσυχείς πως όσα κάνεις και λες θα μείνουν ανεξίτηλα και δημόσια σε κάποια σελίδα.

Ακόμα και το όνομα της εφαρμογής παραπέμπει στην επόμενη μέρα· είναι συντομογραφία της λέξης Sober που σημαίνει νηφάλιος. Οι δημιουργοί είχαν την ιδέα μετά από ένα τρελό bachelor πάρτυ στο Λας Βέγκας, όταν όλοι κοιτούσαν την επόμενη μέρα τα κινητά τους μήπως πάνω στο κέφι πόσταραν κάτι για το οποίο θα μετάνιωναν.

Η εφαρμογή είναι ακόμα στα πρώτα της βήματα, είναι διαθέσιμη μόνο σε iOS και έχει λίγους περισσότερους από 10.000 χρήστες. Ο χρόνος θα δείξει αν θα έχει επιτυχία.

Δείτε το video:

Δείτε ακόμη:

Το Facebook των 1,32 δισεκατομμυρίων ανθρώπων

Τα πιο «τρελά» και φιλόδοξα project της Google

Εσείς κατεβάσατε την εφαρμογή του Τομ Χανκς;