Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς έπασχε από Πάρκινσον

Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς έπασχε από Πάρκινσον

Το αποκάλυψε η σύζυγος του με δήλωσή της.

Η είδηση του θανάτου του Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν από μόνη της σοκαριστική, πολλώ δε μάλλον, οι λεπτομέρειες που την ακολουθούν. Αρχικά, η αποκάλυψη για την αυτοκτονία δια απαγχονισμού, ενώ σήμερα, η σύζυγός του, έδωσε με δήλωσή της, μια νέα δυσάρεστη πτυχή σε αυτήν την τραγική ιστορία. Ο αγαπημένος ηθοποιός εκτός από βαριά κατάθλιψη, έπασχε και από τη νόσο του Πάρκινσον…

Στη δήλωσή της, η σύζυγός του Ρόμπιν Ουίλιαμς αναφέρεται στο Πάρκινσον, αλλά και στη μάχη που έδινε για χρόνια ο άντρας της, πολεμώντας την κατάθλιψη.

«Ο Ρόμπιν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, βοηθώντας τους άλλους. Είτε με το να διασκεδάζει εκατομμμύρια ανθρώπους στο θέατρο, το σινεμά ή την τηλεόραση, είτε παρηγορώντας ένα άρρωστο παιδί – ο Ρόμπιν ήθελε να γελάμε και να είμαστε λιγότερο φοβισμένοι.

Από τη στιγμή που μας άφησε, όλοι εμείς -τα πρόσωπα που εκείνος αγάπησε- έχουμε βρει λίγη παρηγοριά στο τεράστιο ξέσπασμα αγάπης και στο θαυμασμό που εκατομμύρια άνθρωποι έτρεφαν για αυτόν, καθώς είχε αγγίξει τις ζωές τους.

Ο Ρόμπιν ήταν απόλυτα νηφάλιος και γενναίος, καθώς έδινε τις δικές του μάχες κόντρα στην κατάθλιψη, το άγχος, καθώς και τα πρώτα στάδια του Πάρκινσον, το οποίο δεν ήταν έτοιμος να αποδεχτεί δημόσια.

Ελπίζουμε ότι στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Ρόμπιν, οι άλλοι θα βρουν τη δύναμη να ζητήσουν την υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειάζονται για οποιαδήποτε μάχη κι αν δίνουν, έτσι ώστε να μπορούν να αισθάνονται λιγότερο φοβισμένοι».

Πηγή: peoplegreece.com