Σπάει τα «κοντέρ» το «Renaissance» της Μπιγιονσέ – Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις

Σπάει τα «κοντέρ» το «Renaissance» της Μπιγιονσέ – Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις
epa05662539 (FILE) A file picture dated 04 November 2016 of US recording artist Beyonce performing on stage at a campaign event for Democratic presidential candidate Hillary Clinton in Cleveland, Ohio, USA. The 2017 Grammy nominees were announced 06 December 2016, with Beyonce in the lead with nine nominations. EPA/DAVID MAXWELL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ταινία-ντοκιμαντέρ.

Η ταινία-ντοκιμαντέρ της Μπιγιονσέ με τίτλο «Renaissance: A Film By Beyoncé» κυριάρχησε στο ντεμπούτο της στο Αμερικάνικο Box Office το τριήμερο 01 – 03 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών AMC Theatres βρίσκεται στην πρώτη θέση με εισπράξεις 21 εκατ. δολάρια για τη Βόρεια Αμερική.

Αν και η προσέλευση του κόσμου στις αίθουσες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών για τις ΗΠΑ συνηθίζεται να είναι μικρή το «Renaissance» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με το AP, είναι η πρώτη φορά (για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο) που μια ταινία στην πρεμιέρα της ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια εδώ και 20 χρόνια, από την εποχή του «Τελευταίου Σαμουράι» με τον Τομ Κρουζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπιγιονσέ έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή της ταινίας η οποία ακολουθεί το «ταξίδι» της παγκόσμιας περιοδείας της από την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Έκανε ντεμπούτο σε 2.539 αίθουσες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς και σε 94 χώρες παγκοσμίως με 6,4 εκατομμύρια δολάρια σε 2.621 αίθουσες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Το να βλέπουμε να έχει απήχηση στους θαυμαστές και στους κριτικούς κινηματογράφου σε ένα «αδιάφορο» Σαββατοκύριακο, αποτελεί απόδειξη του τεράστιου ταλέντου της, όχι μόνο ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως παραγωγός και σκηνοθέτις», ανέφερε σε δήλωσή της η Ελίζαμπεθ Φρανκ, εκτελεστική αντιπρόεδρος των AMC Theatres.

Το prequel «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» της Lionsgate έπεσε στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 14,5 εκατ. δολάρια και το «Godzilla Minus One» του Τακάσι Γιαμαζάκι στην τρίτη θέση με 11 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: