Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής απειλητικοί φάκελοι προς τους δικαστές της Χρυσής Αυγής

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής απειλητικοί φάκελοι προς τους δικαστές της Χρυσής Αυγής
Η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Μαρία Λεπενιώτη μαζί με τους δικαστές στην έδρα του δικαστηρίου κατά την διάρκεια δίκη της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020. Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής συνεχίζεται η δίκη στο εφετείο Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα.

Για έλεγχο έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές φάκελοι που σύμφωνα με πληροφορίες έλαβαν όλα τα μέλη της σύνθεσης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Οι φάκελοι εστάλησαν στα γραφεία της εισαγγελέως και των δικαστών στο Εφετείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στους φακέλους φέρονται να έχουν γραφτεί χειρόγραφα οι διευθύνσεις δικαστικών λειτουργών που συμμετέχουν στη δίκη της Χρυσής Αυγής και προληπτικά εστάλησαν για έλεγχο στην Αντιτρομοκρατική.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από πυροτεχνουργούς των ΤΕΕΜ για κάθε ενδεχόμενο με αρνητικό αποτέλεσμα και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα.