Στις 22 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το Xbox One

Στις 22 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το Xbox One

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται στις αρχές του 2014.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι η νέα της παιχνιδομηχανή Xbox One θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 22 Νοεμβρίου.

Αρχικά, η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη σε 13 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ιρλανδία, Καναδάς, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Βραζιλία, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία).

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία, στις υπόλοιπες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τις αρχές του 2014. Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Microsoft, Γιουσούφ Μεχντί τόνισε: «Έπειτα από χρόνια ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα στην εταιρεία και τον κόσμο, δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή τεχνολογικά κονσόλα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας».

Διαβάστε ακόμη: Xbox One και Playstation 4 μονοπωλούν το ενδιαφέρον

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου Xbox One και έχουμε επικεντρωθεί στο να τελειοποιήσουμε την κονσόλα» πρόσθεσε ο κ. Μεχντί και υπογράμμισε ότι οι παραγγελίες για τη νέα παιχνιδομηχανή ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Υπενθυμίζεται ότι η Sony, ο μεγάλος ανταγωνιστής της Microsoft στην αγορά παιχνιδομηχανών, έχει ήδη ανακοινώσει πως η δική της κονσόλα Playstation 4 θα είναι διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική στις 15 Νοεμβρίου, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα πωλείται από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το Xbox One θα κοστίζει 499 δολάρια, με την αρχική τιμή του Playstation 4 να τοποθετείται στα 399, γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια όσον αφορά το μέλλον του ανταγωνισμού που θα γεννήσουν οι δύο κορυφαίες κονσόλες video gaming στον κόσμο.