Στο 24ωρο video clip τραγουδούν και χορεύουν μέρα-νύχτα

Στο 24ωρο video clip τραγουδούν και χορεύουν μέρα-νύχτα

Δείτε γνωστούς, διάσημους, ακόμα και τα minions, να ερμηνεύουν το τραγούδι του Pharrell Williams.

Το «Happy» του Pharrell Williams θα ήταν ένα συνηθισμένο τραγούδι αν το βιντεοκλίπ του δεν διαρκούσε 24 ώρες και δεν είχε πάνω από 300 «καλεσμένους» -αρκετοί από αυτούς διάσημοι- να εμφανίζονται και να τραγουδούν σε πραγματικό χρόνο.

Όταν επισκέπτεστε το 24 Hours of Happy το «ρολόι» ρυθμίζεται στην τοπική σας ώρα και παρακολουθείτε τον άνθρωπο που είναι εκείνη τη στιγμή στην οθόνη. Μπορείτε να κάνετε fast forward ή rewind σε οποιαδήποτε ώρα.

Διαβάστε ακόμη: Όταν το Facebook σου λέει αν είσαι… ερωτευμένος

Το βίντεο παίζει συνεχώς το ίδιο τετράλεπτο τραγούδι -συνολικά 360 φορές- στο οποίο όμως αλλάζει συνεχώς η τοποθεσία και ο άνθρωπος που τραγουδά και χορεύει στο ρυθμό του. Μεταξύ των γνωστών και διασήμων που εμφανίζονται είναι οι ηθοποιοί Steve Carell, Steve Martin, Jammie Fox και Jimmy Kimmel, οι τραγουδίστριες και ηθοποιοί Ana Ortiz, Miranda Cosgrove και Kelly Osbourne, ο Βραζιλιάνος μουσικός Sérgio Mendes, η τραγουδίστρια JoJo, ο Tyler του συγκροτήματος Odd Future, ο θρύλος του μπάσκετ Magic Johnson και πολλοί άλλοι. Στο βίντεο εμφανίζονται ακόμα και τα minions από το Despicable Me 2, περίπου στις 3 το πρωί.

1/3

Διάφοροι fans από πολλές πόλεις του κόσμου έχουν γυρίσει το δικό τους ερασιτεχνικό video clip και τα έχουν αναρτήσει στο YouTube με τίτλο «Pharrell Williams – Happy – We Are From …» προσθέτοντας το όνομα της πόλης. Στην Αθήνα όχι ακόμα.

Δείτε το video εδώ… και «τρέξτε» το ρολόι για να μετακινηθείτε χρονικά σε οποιοδήποτε σημείο του.

Δείτε το making of: