Στο χείλος της χρεοκοπίας η Gwyneth Paltrow

Στο χείλος της χρεοκοπίας η Gwyneth Paltrow
Photo:

Απώλειες μέχρι και 300.000 τα τελευταία δύο χρόνια και χρέος 1.2 εκατ. δολαρίων δηλώνει η ιστοσελίδα της ηθοποιού.

Δεν είναι το διαζύγιο της Gwyneth Paltrow με τον επί χρόνια σύζυγο της, Chris Martin, που την έχει βάλει σε «τρεξίματα», αλλά τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας της.

Το lifestyle site, Goop, φαίνεται πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με τη ρευστότητα να έχει μειωθεί αισθητά από το 2011 μέχρι σήμερα και τα έξοδα να ξεπερνούν κατά πολύ τα έσοδα.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσε το Radar Online, η εταιρεία το 2011 παρουσίασε απώλειες της τάξεως των 260.200 δολαρίων, χρέος που μειώθηκε στις 39.000 την επόμενη χρονιά.

Η Goop θεωρούταν μια από τις πιο κερδοφόρες ιστοσελίδες, με την εταιρεία να έχει μια σημαντική πώληση των διαφημιζόμενων προϊόντων αλλά και τις πωλήσεις μέσω Groupon, παρόλ’ αυτά δεν άργησε η στιγμή που τα έξοδα υπερέβησαν τα μικτά κέρδη.

Οι οικονομικές δραστηριότητες, μάλιστα, της Paltrow και του πρώην CEO, Sebastian Bishop, ήταν από τις μεγαλύτερες απώλειες. Αφού έλαβαν «άτοκα δάνεια» ύψους 49.025 δολάρια για την Gwyneth και 83.617 για τον Seb, ενώ λίγο αργότερα ο CEO απομακρύνθηκε από την εταιρεία.

Οι δύο τους αύξησαν τα κέρδη στα 589.000 δολάρια το 2012 , ποσό που αντιστοιχεί σχεδόν στο ένα τρίτο των ακαθάριστων κερδών της εταιρίας, αυξάνοντας τα έσοδα από το ποσό των 173.000 που έλαβαν το 2011.

Διαβάστε ακόμα:

Η Toyota Ελλάς εκτελεί προληπτικό έλεγχο σε μοντέλα της

Fortune: Η Ελλάδα παραμένει ακόμα σε κακά χάλια

Δείτε το ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου