Στο Λαύριο για γεύμα με τους δημοσιογράφους ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Λαύριο για γεύμα με τους δημοσιογράφους ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Κ) συνομιλεί με δημοσιογράφους στο γεύμα που παραθέτει για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε ταβέρνα του Λαυρίου, κοντά στην Αθήνα, Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο Λαύριο για το καθιερωμένο γεύμα πριν τις εκλογές με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο Λαύριο για το καθιερωμένο γεύμα πριν τις εκλογές με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Σε κλίμα πολύ πιο χαλαρό ο πρωθυπουργός έφτασε στο Λαύριο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι συνοδευόμενος από στελέχη και φίλους του κόμματος και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ψαροταβέρνα της περιοχής.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Κ) περπατάει για να πάρει μέρος στο γεύμα που παραθέτει για τους δημοσιογράφους, σε ταβέρνα του Λαυρίου, κοντά στην Αθήνα, Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η συζητήσεις σήμερα, μια ημέρα πριν τις κάλπες είχαν βέβαια να κάνουν με το προεκλογικό κλίμα αλλά και τα προγνωστικά για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Να θυμίσουμε ότι πριν τις ευρωεκλογές ο Αλέξης Τσίπρας είχε και πάλι επιλέξει ψαροταβέρνα αλλά στο Κερατσίνι.