Στο χειρουργείο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Τραυματίστηκε σε προπόνηση πολεμικών τεχνών

Στο χειρουργείο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Τραυματίστηκε σε προπόνηση πολεμικών τεχνών
epa06615771 (FILE) - Founder of Facebook, Mark Zuckerberg, attends the presentation of the new Samsung mobile generation at a preview day of the the Mobile World Congress in Barcelona, Spain, 21 February 2016 (reissued 20 March 2018). According to reports from 20 March 2018, the British parliament is summoning Zuckerberg to enquire him over Cambridge Analytica. EPA/Alberto Estevez *** Local Caption *** 54002977 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Απρόοπτο για τον Mr Facebook, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης MMA με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια προπόνησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για αγώνα ΜΜΑ, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ιδιοκτήτης της Meta, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε έναν αγώνα με τον Έλον Μασκ, μπήκε μάλιστα στο χειρουργείο από το οποίο πλέον αναρρώνει.

“Έπαθα ρήξη χιαστού κατά την προπόνηση και μόλις βγήκα από το χειρουργείο για την αντικατάστασή του. Είμαι ευγνώμων για τους γιατρούς και την ομάδα που με φρόντισαν. Προετοιμαζόμουν για έναν διαγωνιστικό αγώνα ΜΜΑ στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά τώρα αυτό καθυστέρησε λίγο. Ακόμα ανυπομονώ να το κάνω αφού αναρρώσω. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη”, έγραψε ο ίδιος στο Instagram.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η προετοιμασία του ήταν για τον φημολογούμενο αγώνα με τον ιδιοκτήτη του Twitter. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η μονομαχία, ακόμη κι αν γίνει, δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τους έξι μήνες, μετά το απρόοπτο.

Πηγή: News247.gr