Στον Γιώργο Καμίνη ο δήμος της Αθήνας

Στον Γιώργο Καμίνη ο δήμος της Αθήνας

Τηλεφωνικά συγχαρητήρια έδωσε ο Γ. Σακελλαρίδης στον Γ. Καμίνη - Δείτε τι δήλωσαν οι δύο υποψήφιοι για την επόμενη μέρα (Βίντεο).

O υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης συνεχάρη τηλεφωνικά τον Γιώργο Καμίνη για τη νίκη του στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 26,89% προηγείται ο συνδυασμός του Γ. Καμίνη με 52,31% έναντι 47,69% του συνδυασμού του Γ. Σακελλαρίδη.

«Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από το εκλογικό του κέντρο, στο οποίο προσήλθε, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες, που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. «Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την αθήνα» είπε ο κ. Καμίνης και ευχαρίστησε όλους γιατί «έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, λέγοντας πως χάρηκε, γιατί σ΄αυτόν τον αγώνα γνώρισε έναν νέο άνθρωπο, τον οποίο καλεί να συνεργαστούν στο δημοτικό συμβούλιο.

«Με τον κ. Σακελλαρίδη και το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια δημοκρατική συνεργασία» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και απευθυνόμενος στους πολίτες είπε: «Δείξατε έναν δρόμο ενότητας, δουλειάς και δημιουργίας. Επιτέλους, ένας άλλος δρόμος για να κάνουμε πράγματα. Σας καλώ να παραδώσουμε, στο τέλος της τετραετίας, μία πρωτεύουσα αντάξια της πατρίδας μας».

Σακελλαρίδης: “Δεν κάναμε εκπτώσεις στα πιστεύω μας”
Την ικανοποίησή του για τον προεκλογικό του αγώνα εξέφρασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν. “Η Ανοιχτή Πόλη απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο”, δήλωσε ο κύριος Σακελλαρίδης, ο οποίος τόνισε ότι η παράταξή του “έδωσε έναν αγώνα χωρίς να κάνει εκπτώσεις στα πιστεύω και στις αξίες της”, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κύριο Καμίνη για τη νίκη του.

Διαβάστε ακόμη: 

Αυξάνεται το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ – Updates

Πρόβλεψη Νικολακόπουλου για νίκη Δούρου στην Αττική