Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν σε σπέσιαλ επεισόδιο για χάρη του ΗΒΟ Max

Πηγές αναφέρουν ότι οι ηθοποιοί Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry έχουν συμφωνήσει ήδη για το reunion στη μικρή οθόνη.

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα περί επιστροφής των Friends στην τηλεόραση αλλά οι φήμες όπως φαίνεται τελικά θα επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Deadline, το HBO Max βρίσκεται στις τελικές υπογραφές για ένα special επεισόδιο των Friends, το οποίο θα διατεθεί στην πλατφόρμα.

Πηγές αναφέρουν ότι οι ηθοποιοί Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry έχουν συμφωνήσει ήδη για το reunion στη μικρή οθόνη και ο μισθός τους για το special επεισόδιο θα κυμανθεί από 3 έως 4 εκατ. δολάρια.

Παράλληλα, ο ηθοποιός Matthew Perry δημοσίευσε τις προάλλες στο twitter ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε ότι έρχονται σπουδαία νέα και πολλοί θεωρούν ότι η δημοσίευση σχετίζεται με την πληροφορία που σας αναφέραμε.

Η νέα πλατφόρμα HBO Max θα ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Μάιο του 2020. Αν τελικά ισχύουν τα παραπάνω, μιλάμε για την απόλυτη κίνηση ματ στο «παιχνίδι» των streaming υπηρεσίων αφού το reunion των Friends αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ προβολών.