Τα Mc Donald’s στέλνουν το φαγητό σπίτι σας!

Τα Mc Donald’s στέλνουν το φαγητό σπίτι σας!

Η αλυσίδα εστιατορίων καθιστά πιο εύκολη τη διαδικασία παραγγελιών για τους πελάτες της.

Τα McDonald’s ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν την παράδοση φαγητού σε συνεργασία με την UberEats, αλλά μόνο στους πελάτες που ζουν στο Ορλάντο, την Τούμπα και το Μαϊαμι.

Σύμφωνα με το Business Insider, σχεδόν 200 εστιατόρια από τρεις πόλεις της Φλόριντα θα ξεκινήσουν να παρέχουν φαγητά στις «πόρτες» των πελατών τους, από τον Ιανουάριο του 2017, ενώ η εταιρεία σκέπτεται να επεκτείνει τις mobile παραγγελίες σταδιακά σε καταστήματά της σε όλον τον κόσμο από το 2018, ξεκινώντας από τις πρωτοπόρες αγορές, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο από το νέο έτος.

Παρόμοιες αλυσίδες, όπως τα Taco Bell, Chick-Fil-A, Starbucks και Domino είδαν αύξηση στις πωλήσεις τους και σημαντική απήχηση από τους καταναλωτές από τη στιγμή που δημιούργησαν εφαρμογές για τα smartphones, οι οποίες προσφέρουν order-to-pay επιλογές αλλά και προγράμματα πιστότητας.

Σημειώνεται ότι τα McDonald’s ήδη διανέμουν φαγητό σε πελάτες τους, αλλά μέσω τρίτων εταιρειών διανομής, όπως οι DoorDash και Postmates.

Εκτός από την παράδοση φαγητού, η αλυσίδα εστιατορίων θα δώσει την ευχέρεια στους πελάτες της να παραγγέλνουν μέσω του κινητού τους και να λαμβάνουν το γεύμα τους από το κατάστημα. Στελέχη της εταιρείας, τον περασμένο μήνα, δήλωσαν ότι τα self-service περίπτερα στις ΗΠΑ θα ανακαινιστούν, ενώ θα προστεθούν στην εφαρμογή «έξυπνοι πίνακες μενού» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.