Τα σχέδια Χατζηνικολάου για τηλεοπτικό σταθμό στην Τουρκία

Τα σχέδια Χατζηνικολάου για τηλεοπτικό σταθμό στην Τουρκία

Τι δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία αποφάσισε ο Νίκος Χατζηνικολάου όπως ανακοίνωσε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm, πριν λίγες μέρες.

«Η Real Group αποφάσισε να μπει στην τηλεόραση. Αποφάσισε να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία. Επειδή χαμογελάτε σας λέω ότι το λέω απολύτως σοβαρά. Η ανακοίνωση είναι επίσημη. Το Real Group θα κάνει αίτηση για τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία. Το λέω δημόσια για να το ακούσει η τουρκική πρεσβεία, να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να μας βοηθήσει για το φάκελο», είπε ο δημοσιογράφος. «Για να δούμε οι φίλοι Τούρκοι θα βοηθήσουν», είπε.

Μάλιστα διευκρίνισε πώς ότι λέει είναι απολύτως σοβαρό και ότι από την Δευτέρα ξεκινούν οι διαδικασίες.

«Το Real Group θα κινηθεί με όλα τα μέσα που προβλέπει η νομοθεσία της γείτονος χώρας και θα κάνει αίτηση για τηλεοπτική άδεια». «Αν τους δημιουργεί πρόβλημα το γεγονός ότι το Real Group είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε ο σταθμός να είναι μόνο ψυχαγωγικός. Γιατί ο Τούρκος δικαιούται να έχει κανάλι στην Ελλάδα; Θα διεκδικήσουμε και εμείς άδεια στην Τουρκία», επισήμανε ο Ν. Χατζηνικολάου.

Η πρόταση είναι δημόσια, σημείωσε, λέγοντας πως το συζήτησε και με τον συνέταιρό του, Ανδρέα Κουρή, και η απόφαση είναι να διεκδικήσει το Real Group σταθμό στην Τουρκία.