Τα ταλέντα, η σωστή αξιολόγηση και η εταιρική κουλτούρα στο επίκεντρο του «The Big HR Debate»

Τα ταλέντα, η σωστή αξιολόγηση και η εταιρική κουλτούρα στο επίκεντρο του «The Big HR Debate»
Photo:

Η θεματική του 7ου debate αφορά στα «κύματα» που προκαλούν οι σημερινές και μελλοντικές προκλήσεις «Riding the Waves of Challenge».

Η πρόσληψη και η ανάπτυξη των ταλέντων, η διοίκηση και η αξιολόγηση της απόδοσης, η κουλτούρα και η στρατηγική, αλλά και οι διαφορετικές γενιές στον χώρο εργασίας είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το debate των CEOs στο 7ο The Big HR Debate, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ. Παράλληλα, οι σύνεδροι, όπως κάθε χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στη συζήτηση μέσω του digivoting. 

Το θέμα του 7ου The Big HR Debate, που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ είναι πως το HR προχωρά με επιτυχία, «δαμάζοντας τα κύματα» που προκαλούν οι σημερινές και μελλοντικές προκλήσεις: Riding the Waves of Challenge: HR Moving Forward.

Δύο διακεκριμένοι ομιλητές, η Σοφία Μπεκατώρου, χρυσή Ολυμπιονίκης και ο Στέλιος Στυλιανίδης, Καθ. Κοινωνικής Ψυχιατρικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, θα προσεγγίσουν το θέμα αυτό, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες, δίνοντας έμφαση στους τρόπους και τις καλές πρακτικές διαχείρισης τόσο των ανθρωπίνων σχέσεων όσο και του ίδιου μας του εαυτού, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Τέλος, τα παράλληλα workshops που θα διεξαχθούν, δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διαμορφώσουν τη δική τους ατζέντα εστιάζοντας στα θέματα που τους απασχολούν περισσότερο.