Τελεσίγραφο Μητρόπουλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Τελεσίγραφο Μητρόπουλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Έτοιμος να πάρει θέση δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής.

Τελεσίγραφο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν δεν σταματήσουν τη σπίλωση του ονόματος του θα προβεί σε ανακοινώσεις έστειλε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.

Ερωτηθείς εάν θα είναι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, είπε: «Οι τελευταίες συζητήσεις είναι με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπάρχει ζήτημα επί του παρόντος. Όλα τα άλλα τα ζητήματα αν δεν ανακαλέσουν, ή αν δεν αναθεωρήσουν ή δεν πάψουν να ενσπείρουν και να διασύρουν και να σπιλώνουν σύντροφό τους που βασανίστηκε, φυλακίστηκε και στάθηκε όρθιος και χρήσιμος, τότε θα πάρω θέσεις αύριο και μεθαύριο».

Ο μ. Μητρόπουλος εξήγησε πως στεναχωρήθηκε καθώς τη μια μέρα άκουσε ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου Αττικής ο καλός του φίλος κ. Σπίρτζης και την επομένη έγινε άρση ασυλίας επί φακέλου που είχε εξεταστεί από τη βουλή δύο χρόνια πριν.

Ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι μπορεί να είναι υπερβολικός στα όσα λέει αλλά είναι σωστά πράγματα. «Πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Πρέπει με 5-6 από εμάς που ξέρουν από ασφαλιστικό, εργασιακό να σώσουμε ότι μπορεί να περισωθεί για αυτόν τον περήφανο λαό μας».

Ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ρωτήσει τον κ. Νικολούδη ποιος ζήτησε να κινηθεί εκ νέου η υπόθεσή του: «Είπα αν κρύβεται κυβερνητικό στέλεχος διότι όλοι αναρωτηθήκαμε μια μέρα πριν κλείσει η βουλή γιατί ένα θέμα παραγεγραμμένο, καθαρά νομικό, με αποφάσεις που θα αποδείξω αύριο και βασανισμένο από την επιτροπή πόθεν έσχες, ξαναέρχεται. Άρα έρχεται για να με πλήξει».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει τη Δευτέρα έχει να κάνει με τη νομική συνδρομή της πρώην προέδρου της βουλής και όχι με πολιτική συνταύτιση.