Θαλασσινοί μεζέδες στο Grand Resort Lagonissi

Θαλασσινοί μεζέδες στο Grand Resort Lagonissi

Το Ouzeri Aegeon υποδέχεται το καλοκαίρι.

Το Ouzeri Aegeon στο Grand Resort Lagonissi, την Πέμπτη 29 Μαΐου, φοράει τα θαλασσινά του χρώματα και αρώματα και μας υποδέχεται στο opening για την θερινή σεζόν 2014.

Το εστιατόριο που διακρίθηκε και ξεχώρισε για τον ελληνικό του χαρακτήρα, θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν να μας προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις με φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, παραδοσιακούς ουζομεζέδες, ορεκτικά και γλυκούς «πειρασμούς», με φόντο την άπλετη θέα στο Σαρωνικό. Το μουσικό σχήμα «Οι αταίριαστοι» και η νησιώτικη διακόσμηση ολοκληρώνουν το σύνολο της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

To εστιατόριο κατάφερε να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ελλήνων και ξένων επισκεπτών του και φέτος για άλλη μια φορά θα είναι η πρώτη προτίμηση σε όλους όσους θα επιλέξουν θαλασσινές γεύσεις της ελληνικής παράδοσης.

Σαν ένα παράθυρο στο Αιγαίο, θαλασσογάλανες αποχρώσεις, ελληνικά αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις άριστα συνδυασμένες, το Ouzeri Aegeon, είναι ένας μόνο από τους προορισμούς γεύσης που προσφέρει το Grand Resort Lagonissi.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα Ούζο την ημέρα, τη δουλειά (δεν) κάνει πέρα

Το ελληνικό «νησί» του καφέ