The Power of Innovation: Οι «tech-τονικές» αλλαγές και οι επενδύσεις στην καινοτομία!

The Power of Innovation: Οι «tech-τονικές» αλλαγές και οι επενδύσεις στην καινοτομία!
H πρώτη εκδήλωση της χρονιάς από το Fortune Greece για τη "Δύναμη της Καινοτομίας", την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Ωδείο Αθηνών.

Tην Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 16.30 το Fortune Greece διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς, αφιερωμένη στη δύναμη της καινοτομίας, live & live streaming στο Ωδείο Αθηνών.

Κορυφαίοι επιχειρηματικοί ηγέτες, επικεφαλής επιχειρήσεων που επενδύουν στην Ελλάδα, στηρίζουν την οικονομία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και προάγουν την εθνική μας ισχύ, φωτίζουν τον τρόπο που οι εταιρείες τους γίνονται επιταχυντής προόδου και δημιουργούν αξία για τη χώρα, συνδέοντας με τρόπο συνεκτικό, το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει ειδική αναφορά στις άμεσες ξένες επενδύσεις με επίκεντρο τις ψηφιακές τεχνολογίες και την εφαρμοσμένη καινοτομία. Οι επενδύσεις αυτές αφορούν στη δημιουργία κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, κόμβων καινοτομίας και αριστείας και data centers, πυροδοτούν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία, ενισχύουν τη μεταφορά τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, την ψηφιακή προσαρμοστικότητα των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη ψηφιακής κουλτούρας και δεξιοτήτων και την παραγωγικότητα στις χώρες υποδοχής. Παράλληλα, τονώνουν τόσο την εγχώρια καινοτομία, όσο και τη δυνατότητα συμμετοχής σε παγκόσμιες αλυσίδες αξίας.

Δείτε την ατζέντα της εκδήλωσης στο Fortune Greece Live Media.

Guest keynote speakers στην εκδήλωση θα είναι ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου, για να αναδείξουν τον τρόπο που επηρεάζει η τεχνολογία την εθνική μας ταυτότητα και γιατί η εθνική ταυτότητα αρδεύει την εθνική ισχύ μας σε όλα τα επίπεδα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των επικεφαλής εταιρειών τεχνολογίας & καινοτομίας σε ένα Business Roundtable με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

*Register & Watch Online!