Με θυγατρική στην Ιρλανδία η Intralot

Με θυγατρική στην Ιρλανδία η Intralot

Η Premier Lotteries Ireland Limited επέλεξε την εταιρεία ως τεχνολογικό πάροχο για δέκα έτη.

H εισηγμένη εταιρεία Intralot επελέγη ως τεχνολογικός πάροχος από την Premier Lotteries Ireland Limited (PLI), για την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη των νέων συστημάτων και τερματικών της λοταρίας της Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Premier Lotteries Ireland έλαβε 20ετή άδεια για τη διαχείριση και λειτουργία της κρατικής Λοταρίας της Ιρλανδίας, η οποία το 2012 σημείωσε έσοδα ύψους 735 εκατ. ευρώ.

To δεκαετές συμβόλαιο προβλέπει ότι η Intralot θα παρέχει το πρωτοποριακό κεντρικό σύστημα LOTOS O/S για τη λειτουργία και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων στο δίκτυο σημείων πώλησης, καθώς και μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας.

Η τεχνολογική σουίτα θα περιλαμβάνει επιπλέον τη λύση CRM της Intralot και την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου LOTOS Horizon. Η Intralot θα παρέχει ακόμα στην Premier Lotteries Ireland Limited πάνω από 4.000 τεχνολογικά προηγμένα τερματικά Photon, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία της Intralot «Icon Digital Imaging».

Σημειώνεται ότι με στόχο να προσφέρει πιο αποτελεσματική υποστήριξη, η Intralot ίδρυσε θυγατρική εταιρεία με έδρα στην Ιρλανδία, την Intralot Ireland, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του έργου, την ανάπτυξη του λογισμικού και την παραμετροποίηση των συστημάτων, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης, υποστήριξης και επισκευής του παρεχόμενου λογισμικού και τερματικών, καθώς και συνεχείς συμβουλευτικές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Επιπλέον επιλογές από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Intralot θα είναι διαθέσιμες στην Premier Lotteries Ireland Limited κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου.

Διαβάστε ακόμη: 

Πιστοποίηση θυγατρικών της Intralot

Intralot: Επιβραβεύεται για τις διεθνείς της δραστηριότητες

Intralot: Επέκταση συμβολαίου με τη λοταρία του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ