Τι αλλάζει στη Nestle;

Τι αλλάζει στη Nestle;

Αλλάζει ο τρόπος παρασκευής των πιο γνωστών προϊόντων. 

Ολόκληρη τη διαδικασία παρασκευής της ετοιμάζεται να αλλάξει η Nestle USA και θα γίνει η πρώτη πολυεθνική εταιρία τροφίμων που θα αφαιρέσει όλες τις τεχνητές γεύσεις και χρώματα από όλα τα προϊόντα γλυκισμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nestle θα έχει αφαιρέσει τις ουσίες από όλα τα προϊόντα έως τα τέλη του έτους 2015, συμπεριλαμβανομένων των Nestle Crunch, Butterfinger, 100 Grand, Oh Henry και Baby Ruth chocolate bars.

Σε αυτά τα τεχνητά χρώματα περιλαμβάνονται εκείνα τα οποία πιστοποιεί η αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων FDA, όπως το Yellow 5 και το Red 40.
Παράλληλα, η ελβετική Nestle ανακοίνωσε ότι όλα τα νέα γλυκίσματα που προτίθεται να λανσάρει, θα παράγονται πλέον δίχως τεχνητές ουσίες αρωματισμού και χρωματισμού.

«Οι αλλαγές σε περισσότερες από 75 συνταγές, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική γεύση και εμφάνιση την οποία οι καταναλωτές περιμένουν από τη μάρκα της σοκολάτας που γνωρίζουν και αγαπούν είναι για μας η νούμερο ένα προτεραιότητα», δήλωσε η Leslie Mohr, εκ μέρους της Nestle.