Τι είχε μέσα το πορτοφόλι του Γουόρεν Μπάφετ που πουλήθηκε για 210.000 δολάρια

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα έσοδα από τη δημοπρασία δόθηκαν σε φιλανθρωπικό οργανισμό.

Μία πληροφορία για αγορά μετοχής, μία επαγγελματική κάρτα της Geico και μια… ληγμένη κάρτα για τα εστιατόρια Hooters περιείχε το πορτοφόλι του Γουόρεν Μπάφετ που δημοπρατήθηκε έναντι 210.000 δολαρίων, προ 20ετίας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Business Insider, τα έσοδα δόθηκαν για την υποστήριξη του Girl Inc, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που βοηθά νέα κορίτσια στην ιδιαίτερη πατρίδα του μεγιστάνα των επενδύσεων, την Ομάχα.

Όπως αναφέρεται, ο μεγιστάνας των επενδύσεων δημοπράτησε το πορτοφόλι του, το 1999 και υπήρξε πολύ θερμό ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες, καθώς είχε ανακοινωθεί πως θα περιείχε μια «πληροφορία» για αγορά μετοχής. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να μάθουν ποια είναι η μετοχή και ακόμα περισσότεροι αυτοί που έσπευσαν να αγοράσουν τη μετοχή, όταν έγινε γνωστή η πληροφορία!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πληροφορία αφορούσε στη First Industrial Realty Trust, μία επενδυτική εταιρεία real estate, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της πλήθος εργοστασιακών και αποθηκευτικών χώρων σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ.