Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι Venture Capitals;

Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι Venture Capitals;

Τετ-α-τετ με επενδυτές στο Startup Grind Athens.

Αναζητάτε χρηματοδότηση για την startup σας; Αναρωτιέστε τι είναι αυτό που ψάχνουν οι Venture Capitals (VC’s) σε μια startup προκειμένου να επενδύσουν; Το Startup Grind Athens φιλοξενεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 στις 6μμ στο InnovAthens τον Σπύρο Τραχάνη με σκοπό να αποκωδικοποιήσει τα κριτήρια που έχουν οι VC’s κατά την επιλογή των επενδύσεων σε startups.

Ο Σπύρος Τραχάνης είναι συνεταίρος στην Odyssey Venture Partners, εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών με έδρα την Αθήνα και το Silicon Valley και η οποία εστιάζει την επενδυτική της δραστηριότητα σε νέες επιχειρήσεις πληροφορικής-επικοινωνιών με διεθνείς προοπτικές. Ο κύριος Τραχάνης δραστηριοποιείται στο χώρο του Venture Capital από το 1999 έχοντας στο παρελθόν εργαστεί για εταιρείες όπως η NBGI και η Global Finance.

Μετά τις 2 άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις του Startup Grind στην Αθήνα, ο νέος θεσμός των startups στην πόλη συνεχίζει δυναμικά με το τρίτο event του αυτήν την φορά με έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους των VC’s στην Ελλάδα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – InnovAthens και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν τετ-α-τετ με τον Σπύρο Τραχάνη και να του απευθύνουν άμεσα τα ερωτήματα τους μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση που θα γεννήσει χρήσιμα συμπεράσματα.

Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 στο Sillicon Valley της California και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 100 πόλεις σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs συνεχίζει στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Το Startup Grind Athens βοηθάει την εξέλιξη του οικοσυστήματος των startups κάνοντας πράξη τις αξίες που έχει σε παγκόσμιο επίπεδο: είμαστε εκεί για να κάνουμε φίλους, όχι απλά νέες επαφές. Έλα για να δώσεις, όχι για να πάρεις. Βοηθάμε πρώτα τους άλλους πριν βοηθήσουμε τους εαυτούς μας. Το Startup Grind βοηθάει έμπρακτα τους founders, τους επιχειρηματίες και τις startups να πετύχουν κάνοντας το ταξίδι προς την επιτυχία λιγότερο μοναχικό και την εμπειρία πιο συναρπαστική και πραγματικά αξέχαστη.