Την παραίτησή του προανήγγειλε ο Δ. Καμμένος

Την παραίτησή του προανήγγειλε ο Δ. Καμμένος
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλάει κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στην Ολομέλεια της Βουλής, των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, Αθήνα, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό προανήγγειλε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος προανήγγειλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι αύριο θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση για να τον ενημερώσει για την πρόθεσή του. Σε σχέση με την χθεσινή παρέμβαση του προέδρου των ΑΝΕΛ ο Δ. Καμμένος δήλωσε: «Ο κ. Καμμένος τα λέει εκ του ασφαλούς. Κερδίζει χρόνο. Δεν πρόκειται να εμποδίσει την κύρωση της συμφωνίας για το σκοπιανό. Εφόσον το Μέγαρο Μαξίμου θέλει τη συμφωνία, αυτό δεν μπορεί να αποτραπεί γιατί θα έχουμε διπλωματικό πραξικόπημα. Ο διεθνής παράγοντας μας έχει ήδη στο στόχαστρο. Είμαστε σε κίνδυνο με αυτά που λέει ο κ. Καμμένος. Θα πρέπει να μας πει ο κ. Τσίπρας αν θα κάνει τα πάντα για να κυρωθεί η συμφωνία. Δεν μπορούμε να κάνουμε τσαλιμάκια αν στα Σκόπια προχωρήσουν».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, που προέρχεται από τους ΑΝΕΛ, «είναι επικίνδυνη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ, να πάει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για να άρει το βέτο του Καραμανλή και μετά να ρίξει την κυβέρνηση για να μην περάσει η συμφωνία. Αυτή την ευθύνη δεν θα την πάρει ο Πάνος Καμμένος».

Απέρριψε ως «ανοησίες» τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του για χρηματισμό και διαβεβαίωσε ότι «δεν καθοδηγείται από κανέναν». Σε σχέση με το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, είπε ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή.